DansPartner.nl

Is dansen jouw grote passie en zoek je een leuke partner die deze passie deelt? Dan kun je gebruik maken van de website DansPartner.nl. Op deze website vind je mannen en vrouwen die net zo veel van dansen houden als jij en op zoek zijn naar een nieuwe partner om mee te dansen.

DansPartner.nl: een korte introductie

DansPartner.nl is een vrij grote community met dansende vrouwen en mannen: de community heeft op dit moment 1100 gebruikers. Je vindt overigens niet alleen dansers zonder partner in het ledenbestand van de website, maar je komt er ook dansers tegen die al een danspartner hebben. Ook zitten er enkele trainers en coaches in het ledenbestand van de website, waar je contact mee kunt leggen als je nog een nieuwe trainer of coach zoekt om jouw danstalent verder te ontwikkelen.

De functies van DansPartner.nl

DansPartner.nl lijkt een beetje op Facebook, maar dan is de website helemaal gericht op dansers. Je maakt een profiel aan met gegevens als je dansstijl, je lengte en je geslacht, je specificeert je dansniveau en je zet wat foto’s op je profiel. Nu kun je vrienden toevoegen op je profiel, zodat je leuke contacten op kunt doen op de website. Deze contacten kun je gebruiken om de ideale danspartner te vinden, maar ook om je dansnetwerk uit te breiden.

DansPartner contact adres

Mark-Anthony BV

* Meer info volgt

 

6 Total Score
DansPartner Review

DansPartner.nl lijkt een beetje op Facebook, maar dan is de website helemaal gericht op dansers

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply