Crusj is een reisorganisatie die singlevakanties organiseert. De reisorganisatie richt zich op een specifieke groep singles, namelijk singles tussen de 30 en 40 jaar, met HBO- of WO-opleiding op zak. Ben je jonger dan 30 jaar, ouder dan 40 jaar of niet hoger opgeleid, dan kun je geen vakantie boeken bij deze reisorganisatie. De achterliggende gedachte van deze strenge selectie is dat er alleen singles mee gaan die echt bij elkaar passen.

De vakanties van Crusj

Crusj organiseert luxe strandvakanties. Ga je op reis met deze reisorganisatie, dan verblijf je altijd in een luxe accommodatie. Ook weet je zeker dat er genoeg te doen is op vakantie. De reisorganisatie biedt iedere reis namelijk een uitgebreid activiteitenprogramma aan. Veel mensen denken dat strandvakanties een beetje saai en lui zijn, maar bij deze reisorganisatie is dit absoluut niet het geval.

De reizen van Crusj gaan naar allerlei soorten bestemmingen. Denk hierbij aan bestemmingen binnen Europa, maar ook aan bestemmingen die wat verder weg liggen. Of je nu ver wil reizen of liever niet te ver van huis gaat: je kunt jouw ideale vakantie bij deze reisorganisatie boeken.

Vrienden maken en een partner zoeken

Ontmoet je jouw ideale partner op vakantie, dan is dit een groot pluspunt. Toch is dit niet het primaire doel van de reisorganisatie. Het primaire doel van de vakanties van Crusj, is namelijk dat je nieuwe vrienden maakt. Kom je toevallig ook je droomman of droomvrouw tegen, dan is dit gewoon mooi meegenomen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat een singlevakantie van deze reisorganisatie één groot date spektakel is, want dit is absoluut niet het geval. Het is er gewoon gezellig, maar je bent niet continu aan het daten.

Een goed georganiseerde singlevakantie

Een groot voordeel van de reisorganisatie Crusj, is dat dit bedrijf organisatorisch erg sterk is. Ga je op vakantie met deze reisorganisatie, dan weet je zeker dat jouw reis goed geregeld is. Je hoeft zelf niets meer te regelen, maar alles is al voor jou gedaan. Niet alleen is de accommodatie is al geregeld, ook de activiteiten zijn al allemaal voor jou vastgelegd.

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply