SM Dating Netherlands

SM-Netherlands is een datingsite die je gebruikt als je een erotische SM en BDSM wil organiseren. De datingsite is geschikt voor mensen die vrijgezel zijn, maar ook als je al een relatie hebt ben je welkom bij deze datingsite. Iedereen die wat meer spanning in zijn of haar leven zoekt en deze spanning wil vinden door een erotische afspraak te maken, is welkom bij deze datingsite. SM dating voor iedereen. Je vindt er zowel mensen die nieuw zijn in BDSM als veel meer ervaren “BDSM Daters”. Het is algemeen kenmerkend voor SM-Nederland dating site dat het mensen zijn die serieus zijn over hun SM en BDSM

De betrouwbaarheid van SM-Netherlands 

SM-Netherlands  heeft, net zoals alle andere erotisch getinte datingsites, geen keurmerk voor veilig daten. Dit betekent niet dat de datingsite niet betrouwbaar is, maar simpelweg dat je op andere zaken af moet gaan bij het checken van de betrouwbaarheid van de website. Kijken we naar het design van het online platform van deze datingsite , dan ziet dit er in ieder geval goed uit. De website is clean, professioneel en overzichtelijk en dit zegt zeker iets over de kwaliteit van deze datingsite  als online dating platform.

Omdat je mensen eerst leuk moet vinden om te kunnen chatten, net zoals bij Tinder het geval is, kun je niet lastig gevallen worden door mensen die je niet leuk vindt. Dit maakt de datingsite niet alleen prettiger in gebruik, maar ook veiliger.

Inschrijven bij SM-Netherlands 

Op zoek naar casual dating? Je kunt je al binnen een minuut inschrijven bij SM-Netherlands . Dit doe je door je geslacht in te vullen en aan te geven waar je naar op zoek bent (man/vrouw), je woonplaats op te geven, je geboortenaam in te vullen en vervolgens een e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord op te schrijven. Heb je dit gedaan, dan krijg je een activatiemail met link. Nadat je op deze link hebt geklikt, is jouw account officieel aangemaakt en dit betekent dat je direct aan de slag kunt met jouw online zoektocht naar een erotische date.

De kosten van SM-Netherlands

Je kunt gratis een profiel aanmaken bij deze datingsite , maar als je een berichtje wil sturen moet je wel geld betalen.

 • Top BDSM Datingsite
 • Erotische BDSM Daten in Nederland
 • Zoek een BDSM date in jouw buurt
 • Registreer je nu eenvoudig en gratis!

In vergelijking met andere datingsites voor erotische contacten, zijn de kosten van SM-Netherlands  niet hoog en ook niet laag. De meeste casual datingsites in ons land hanteren dezelfde kosten.

De mobiele app van SM-Netherlands

Bd4sex  heeft geen mobiele app om mobiel daten gemakkelijker te maken. Mobiel daten is overigens wel mogelijk, want de datingsite is ook geoptimaliseerd voor smartphones en tablets.

Acties en kortingen

SM-Netherlands heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij SM-Netherlands

Het is een beetje lastig om te ontdekken hoe je je uit moet schrijven bij de site, maar als je dit eenmaal weet heb je jouw profiel in een mum van tijd verwijderd. Bd4sex opzeggen? Je verwijdert je profiel door naar je profiel te gaan en vervolgens op het icoontje van het tandwiel te klikken. Er opent nu een nieuwe pagina, die je helemaal naar beneden scrolt om de knop ‘Definitief opheffen van account’ te vinden. Klik je op deze knop, dan wordt jouw account (inclusief eventuele credits die je nog hebt) verwijderd.

Wil je toch wat anders? Dan is Victoria Milan een aanrader. Liever iets neutraals? Schrijf je dan in bij algemene datingsites , maatje meer datingsites, buurt datingsites, gehandicapten datingsites, studenten datingsites, etnische datingsites, christelijke datingsites, single parent. Heb je ervaring? Schrijf ook een review.

Tags:

23 Comments
 1. Reply
  remco november 15, 2017 at 10:27 am

  Ik snap niet dat andere bezoekers allemaal zo negatief zijn over deze casual datingsite. Er zijn altijd wel fictieve profielen op een datingsite. Sommige vrouwen zijn 16 jaar oud, dus echt oppassen.

  Ik heb 1 spannende date gehad. Het maken van fysieke afspraken is dus geen taboe. Je moet het leuk vinden op deze manier contact te onderhouden. Victoria Milan vind ik al stukken beter en andere sexdating sites.

  Goede tip: check de algemene voorwaarden voordat je je inschrijft. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

  • Reply
   gkoes december 7, 2017 at 10:58 am

   ik probeer iedere keerde site te verwijderen lukt mij niet

  • Reply
   Hotguy november 28, 2017 at 8:08 pm

   Ik wil me uitschrijven en geen berichten meer ontvangen

  • Reply
   Myriam november 21, 2017 at 10:33 am

   zonder toestemming geld van mijn rekening afgehaald via mijn ideal

  • Reply
   joelph november 20, 2017 at 11:33 am

   ik wil me uitschrijven, massa nep mails!!!!

 2. Reply
  VAN CLEEMPUTTE RONI oktober 24, 2017 at 9:22 am

  graag zou ik dat willen verwijderen omdat er minderjarige kinderenop mij computteraf en toe zitten

 3. Reply
  Smiley januari 30, 2017 at 2:13 pm

  ik kan niet inloggen , heb geen wachtwoord en ik wil het graag op zeggen .

  • Reply
   De Coster jan oktober 24, 2017 at 9:26 am

   Heb al verschillende keren geprobeerd om van die sait weg te gaan maar blijf steeds mails krijgen dat kan toch niet he gr

 4. Reply
  erive januari 19, 2017 at 1:36 pm

  Ongeacht hoe je de reactie van de dames beantwoordt, er komt geen concreet contact. Zijwillen aalleen maar blijven converseren, ondanks de duidelijkheid in de mogelijke afspraak. Dit is dus pure commerciële contactlegging waarbij het onderwerp een fake is

 5. Reply
  Gerlof januari 9, 2017 at 2:51 pm

  ik sta dus bij hun ingeschreven want ik krijg dus spammail van hun terwijl ik dus NIET bij hun sta ingeschreven. ook zijn er andere sekssites die mij elke dag lastig vallen met spam terwijl ik ook daar niet ingeschreven sta. hopelijk kunnen jullie mij hel

 6. Reply
  Berry december 16, 2016 at 3:18 pm

  Kryg ongewenst email kryg het niet verwijderd
  Gr.

  Gewenste oplossing:
  Niet

 7. Reply
  TON november 17, 2016 at 9:16 pm

  ophouden met die onzin,ik ben al 78 jaar.

  Gewenste oplossing:
  heb ik nooit geschreven.!!!

 8. Reply
  carlo november 14, 2016 at 10:30 am

  Ik ben al 2 maand bezig om mij uit te schrijven maar dat wil niet lukken ik heb nog nooit een cent besteed aan deze aanbieding side en heb nu spijt van deelname dus schtijf mij svp uit

  Uitschrijven van deze side ik betaal geen penning aan deze onzin dus schrijf mij zo spoedig mogelijk uit hoe eerder hoe beter bedankt klaas

  Gewenste oplossing:
  Zeer ontevreden dus uitschrijven is de beste oplossing

 9. Reply
  mukidah november 12, 2016 at 1:40 pm

  Hoe kan mijn BD4sex op opzeggen, ik kom nooit in om opzeggen

  Gewenste oplossing:
  Nooit tevreden

 10. Reply
  Ton november 4, 2016 at 9:01 am

  geen emails meer,AUB.

  Gewenste oplossing:
  heelemaal niet tevreden.

  • Reply
   Timor november 15, 2017 at 10:42 am

   Weinig mensen vonden deze review waardevol. niemand beveelt bd4sex aan. Online dating is echt niet meer wat het was. Ik ga maar op zoek naar een andere site voor erotische contacten.

 11. Reply
  dondiego oktober 31, 2016 at 10:15 am

  Stop want ik heb iemand

  Gewenste oplossing:
  Want ik heb iemand

 12. Reply
  ton v d heuvel oktober 31, 2016 at 10:11 am

  ik krijg steeds maar emails waarom toch.

  Gewenste oplossing:
  niet tevreden

  • Reply
   rienw70 november 21, 2017 at 10:33 am

   Ik wil het account verwijderen maar dat lukt niet.

  • Reply
   SNICK ERIC november 21, 2017 at 10:33 am

   dit wil ik opzeggen geen intresse meer heb iemand dank u

 13. Reply
  carlos oktober 16, 2016 at 9:11 pm

  Titel van je klacht:
  Ik wil mij afmelden bij deze side zoniet ga ik mijn advocaat raadplegen

  Mijn klacht:
  Ik heb verschillende manieren geprobeerd om van deze side Rd 4 seks af te komen en heb nog nooit credits gekocht en zal dat ook nooit doen dus aan mij hebt U totaal niets dus graag mij verwijderen van deze side

  Gewenste oplossing:
  Ik ben niet tevreden over deze side dus a.u.b. verwijderen

 14. Reply
  Weetik oktober 11, 2016 at 10:07 pm

  Titel van je klacht:
  accoutend verwijder en krijg steeds maar berichten

  Mijn klacht:
  wil geen berichten meer heb acount al op gezegd maarr ze blijven maar sturen

  Gewenste oplossing:
  als ik geen berichten meer krijg

 15. Reply
  Carlos oktober 10, 2016 at 11:11 am

  Titel van je klacht:
  Ik wil deze opheffen maar lukt mij niet

  Mijn klacht:
  Daar mijn vrouw erachter is gekomen moet ik deze site verwijderen maar bij herhaalde pogingen is dat niet gelukt Kunt U daar voor zorgen hier mijn gegevens Naam Carlos wachtwoord welkom mail adres kslagter@kpnmail.nl
  Bedankt voor Uw medewerking Vrg K.Slagter

  Gewenste oplossing:
  Ik ben tevreden als ik er uit wordt gehaald bij voorbaat mijn hartelijke dank

Leave a reply