Single Parents

Zoals de naam van datingsite Single Parents duidelijk doet vermoeden, is deze datingsite gericht op alleenstaande ouders. Voor alleenstaande ouders kan het lastig zijn om een nieuwe vriend of vriendin te vinden. Veel singles zien de aanwezigheid van kinderen als een last, wat alleenstaande ouders onzeker kan maken. Daarbij hebben alleenstaande ouders de tijd vaak niet om aan datingactiviteiten mee te doen of een avondje te stappen met vrienden en vriendinnen.

Nieuw profiel maken bij Single Parents

Voordat je op zoek kunt gaan naar een leuke partner voor de rest van je leven, dien je een profiel aan te maken bij Single Parents. Het maken van een profiel is gratis, maar hiermee kun je niet alle functies gebruiken. Op de website staat vermeld dat je voor een optimaal gebruik van de website een abonnement van slechts 10 euro per jaar af kunt sluiten. Hiermee is Single Parents aanzienlijk goedkoper dan veel andere datingsites, die al snel het driedubbele van deze prijs per maand rekenen.

Nadat je een betaald lidmaatschap hebt afgesloten kun je direct op zoek gaan naar een leuke match bij jou in de buurt. Stuur hem of haar een berichtje om elkaar beter te leren kennen!

Inactieve leden worden verwijderd

Een voordeel van datingsite Single Parents is dat inactieve profielen verwijderd worden, wat de kans op een succesvolle match groter maakt. Mensen kunnen gestopt zijn met het gebruik van Single Parents toen zij een leuke match vonden. Hun profiel staat echter nog wel op de website van Single Parents, waardoor veel mensen teleurgesteld raken. Zij krijgen immers geen reactie op hun berichten. Door deze profielen te verwijderen is de kans groter dat mensen reageren en je elkaar beter kunt leren kennen. Het is natuurlijk in geen geval mogelijk om alle inactieve profielen te verwijderen.

Leuke matches leren kennen

Een alleenstaande ouder is vaak behoorlijk kwetsbaar. Niet alleen kan het emotioneel zwaar zijn om te scheiden van de vader of moeder van je kinderen, ook zijn alleenstaande ouders vaak vermoeider en sneller geneigd om ‘ja’ te zeggen tegen een dateverzoek. Pas erg op met wie je op date gaat buiten de website om. Soms lopen dergelijke afspraken uit op gevaarlijke en onplezierige situaties. Om dit te voorkomen is het belangrijk om elkaar eerst beter te leren kennen, voordat je een date afspreekt. Spreek elkaar bijvoorbeeld eerst een aantal keer telefonisch of via een webcam.

Voor- en nadelen van Single Parents

Het gebruik van datingsite Single Parents kan heel interessant zijn. De datingsite richt zich specifiek op alleenstaande ouders. Binnen het datingnetwerk worden regelmatig mogelijkheden aangeboden om deel te nemen aan verschillende soorten activiteiten. Bij deze activiteiten leer je op een dag meerdere nieuwe matches kennen. Ook de lage inschrijfkosten kunnen als een groot voordeel worden gezien.

Een nadeel is echter dat de datingsite wat onoverzichtelijk oogt en vrij weinig informatie geeft over de manier waarop je nieuwe matches kunt leren kennen.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply