Denise Janmaat

Denise Janmaat is een ervaren relatiecoach. Ze kan je helpen een leuke partner te vinden, maar ze helpt ook mensen die al een relatie hebben en bepaalde relatieproblemen ervaren. Je kent Denise Janmaat misschien nog van de datingsite D-Date.nl. Zij richtte deze datingsite vele jaren geleden namelijk op. D-Date.nl bestaat inmiddels niet meer, maar je kunt Denise Janmaat nog altijd benaderen voor relatieadvies.

Handig advies over online dating

Denise Janmaat is al jaren werkzaam in de (online) dating markt. Ze heeft dan ook veel ervaring op het gebied van (online) dating. Deze ervaring zet ze graag in om ook jou te helpen een leuke partner te vinden. Kijk je op haar website, dan lees je allerlei interessante artikelen over online dating. Deze artikelen kun jij gebruiken om jouw online zoektocht naar liefde beter te organiseren, hopelijk met een goed resultaat.

Zelfstudie met 1 op 1 coaching

Helpen de adviezen van Denise Janmaat je niet voldoende om jouw kansen op de datingmarkt echt te verbeteren? Dan kun je ook starten met de zelfstudie en 1 op 1 coaching van deze relatiedeskundige. Samen met jouw relatiecoach onderzoek je wat er nu precies mis gaat in de liefde. Op basis van deze analyse maken jullie een plannetje om jouw zoektocht naar liefde succesvoller in te steken. Je krijgt adviezen over online dating, maar ook over dates ‘in real life’ en andere zaken die met de liefde te maken hebben.

Relatieproblemen oplossen

Tot slot kun je ook bij Denise Janmaat aankloppen als je al een relatie hebt, maar te maken hebt met relatieproblemen. Ze kan jullie helpen samen uit de problemen te komen, maar ze kan eventueel ook helpen een nette, goed geregelde en prettige scheiding op te zetten. En wil je na jouw scheiding weer op zoek naar een leuke partner? Dan kan Denise Janmaat je hier ook bij helpen.

De plus- en minpunten van de dienstverlening van Denise Janmaat

De dienstverlening van Denise Janmaat heeft enkele plus- en minpunten. Deze worden hieronder kort opgesomd.

 

Pluspunten:

  • Deze relatiecoach kan je met allerlei dingen helpen, zoals het zoeken van een nieuwe partner en het oplossen van bepaalde relatieproblemen.
  • Deze relatiecoach heeft al jaren ervaring in de branche en kan je nuttige adviezen geven, waar je echt iets aan hebt.

 

Minpunten:

  • Het is niet duidelijk hoeveel je precies moet betalen voor de dienstverlening.
  • De relatiecoach kan je helpen beter online te daten, maar runt zelf geen datingsite.

 

De kosten van de dienstverlening van Denise Janmaat

Wat je precies moet betalen voor de dienstverlening van Denise Janmaat, is afhankelijk van de diensten die je precies afneemt. Lees je enkel haar online artikelen, dan hoef je niets te betalen. Start je met de zelfstudie en 1 op 1 coaching van deze relatiecoach, dan betaal je hier wel bepaalde kosten voor. Ook voor de relatiebemiddeling en scheidingsbemiddeling moet je bepaalde kosten betalen. Wat deze kosten precies zijn, is niet duidelijk. Wellicht kan de relatiecoach je dit zelf vertellen, als je contact met haar opneemt.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply