Veel hoger opgeleiden daten het liefst met iemand die een vergelijkbaar opleidingsniveau heeft. Ben jij ook op zoek naar een partner met hetzelfde opleidingsniveau, maar heb je jouw ideale partner nog niet kunnen vinden? Dan kun je proberen de ware liefde te vinden met de professionele hulp van een relatiebemiddelingsbureau. Ilse is een relatiebureau dat zich specifiek richt op singles met een hogere opleiding (HBO of WO). Meer over dit relatiebureau, lees je op deze pagina.

Relatiebureau Ilse: een korte kennismaking

Ilse is een relatiebemiddelingsbureau dat in 2006 opgericht is. Het relatiebureau is al sinds de oprichting gespecialiseerd in het koppelen van hoger opgeleide singles, met een HBO- of WO-niveau. Het bureau werkt niet online, maar heeft relatiebemiddelaars in het hele land. Deze bemiddelaars helpen jou persoonlijk de ideale partner te vinden.

De werkwijze van Ilse

Relatiebureau Ilse koppelt je niet zomaar aan een man of vrouw met hetzelfde opleidingsniveau. Zo probeert het bureau eerst meer inzicht te krijgen in jou als persoon, om vervolgens meer te weten te komen over je ideale partner. Op basis van de informatie die jij aan het bureau geeft, gaat de consultant op zoek naar een leuke partner. Dit betekent dat jouw matches van het bureau niet alleen gebaseerd worden op opleidingsniveau, maar ook zeker op jouw eigen karaktereigenschappen, jouw wensen en jouw verwachtingen.

De plus- en minpunten van Ilse

Relatiebureau Ilse is door de jaren heen erg groot geworden in Nederland. Dit is niet voor niets, want het relatiebureau heeft enkele belangrijke pluspunten:

  • Het bureau richt zich alleen op hoger opgeleide singles. Wil je een partner vinden met hetzelfde opleidingsniveau als jij, dan is dit een groot voordeel.
  • Het bureau werkt met een persoonlijke benadering, niet online.
  • Het bureau koppelt je niet alleen aan andere leden op basis van je opleidingsniveau, maar ook op basis van je persoonlijkheid, wensen en verwachtingen.

Toch heeft het bureau ook enkele minpunten. De belangrijkste minpunten van relatiebureau Ilse, zijn de volgende:

  • Het bureau heeft de touwtjes in handen. Je kunt de database van het relatiebureau niet zelf doorzoeken om een leuke partner te vinden.
  • Relatiebemiddeling is altijd duurder bij online dating, ook bij Ilse.

De kosten van Ilse

Wat je precies moet betalen voor de professionele relatiebemiddeling van dit bureau, is niet duidelijk. Op de website van het bureau staat vermeld dat de kosten afhankelijk zijn van jouw persoonlijke wensen en behoeften. Wil je veel begeleiding bij het vinden van jouw ideale partner, dan betaal je logischerwijs meer voor de relatiebemiddeling dan wanneer je minder begeleiding nodig hebt. Wil je de kosten van het bureau achterhalen, dan moet je het informatiepakket van het bureau aanvragen. Dit doe je op de website van het relatiebureau.

Op de website van Ilse staat enkel vermeld dat de minimale kosten van de relatiebemiddeling 675 euro bedragen. Wat je precies krijgt voor deze investering, is niet bekend. Om hierachter te komen, vraag je het informatiepakket van het bureau aan. Hoewel de kosten van het bureau niet helemaal duidelijk zijn, is het zeker dat relatiebemiddeling bij dit bureau duurder is dan online dating. Dit is overigens niet zo vreemd, want dit is bij alle relatiebemiddelingsbureaus het geval.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply