Ben jij gelovig en vind je het belangrijk dat jouw toekomstige partner ook gelovig is? Dan kan dit jouw zoektocht naar de ideale partner wat bemoeilijken. Veel singles zijn namelijk niet gelovig en zijn ook niet bereid het geloof van hun nieuwe partner aan te nemen. Wil je jouw geloof echt niet loslaten in je zoektocht naar de liefde, dan kun je lid worden van 2Harten. Dit is een relatiebemiddelingsbureau dat actief opereert vanuit jouw geloofsovertuiging.

Relatiebureau 2Harten: algemene informatie

2Harten is een relatiebureau dat singles niet zomaar met elkaar koppelt, maar dit op basis van geloofsovertuiging doet. Ben je christen, dan word je door 2Harten gekoppeld aan een single die ook serieus christen is. Overigens zijn niet alle leden van het relatiebureau strenggelovig, maar zitten er ook leden bij die geen geloofsovertuiging hebben. Zij zijn echter wel bereid jouw geloof aan te nemen, mocht er echt een klik zijn. Zoek je jouw ideale partner met de hulp van dit bureau, dan weet je dus zeker dat je aan jouw geloofsovertuiging vast kunt blijven houden.

De werkwijze van 2Harten

Als je je inschrijft bij 2Harten, word je altijd uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertel je niet alleen meer over jezelf, maar ook over jouw ideale partner. Aan de hand van het gesprek bepaalt het bureau of jij of wel geen geschikt lid bent voor 2Harten. Ben je een geschikt lid, dan gaat het bureau direct aan de slag om jouw ideale partner te vinden. Je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek met dezelfde relatieconsulent(e) en tijdens dit gesprek wordt er een uitgebreide persoonsbeschrijving van jou gemaakt, inclusief persoonsbeschrijving van jouw ideale partner. Vervolgens zoekt het bureau naar matches in het grote ledenbestand.

Is er een match gemaakt, dan krijgen beide singles dit partnervoorstel te zien. Willen beide singles afspreken, dan wordt dit door het bureau geregeld. Hierna is het aan de singles om te beslissen of ze wel of geen tweede date willen. Wil je geen tweede date? Dan geef je dit gewoon door aan het bureau. 2Harten geeft dit weer door aan de ander en gaat vervolgens op zoek naar een nieuwe single in het ledenbestand om aan jou voor te stellen.

De plus- en minpunten van 2Harten

Zoek je jouw ideale partner met de hulp van dit bureau, dan profiteer je van diverse voordelen. De belangrijkste pluspunten van het relatiebureau, zijn de volgende:

  • Het bureau richt zich enkel op gelovige singles of singles die bereid zijn het geloof van hun toekomstige partner aan te nemen. Ben je (streng)gelovig, dan is dit een groot voordeel.
  • Het bureau is eerlijk en transparant over de werkwijze en de tarieven die men hanteert. Als lid weet je dus precies waar je aan toe bent.
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding van jouw eigen relatieconsulent(e).

Toch heeft het bureau ook enkele minpunten, namelijk:

  • Het ledenaantal van het bureau is niet zo groot, simpelweg omdat er streng geselecteerd wordt op nieuwe leden. Door het kleinere ledenaantal, heb je helaas een kleinere kans van slagen bij dit bureau.
  • Je werkt altijd met dezelfde relatieconsulent(e). Is er een klik, dan is dit prima. Is er geen klik, dan kan dit vervelend zijn.

De kosten van 2Harten

Wil je gebruik maken van de professionele relatiebemiddeling van dit bureau, dan betaal je eenmalig 355 euro en 10 euro inschrijfkosten. Hierna hoef je niets meer te betalen voor de relatiebemiddeling van 2Harten. Het is niet duidelijk hoeveel partnervoorstellen je voor jouw 365 euro inschrijfgeld krijgt.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply