Hokjesdating

Hokjesdating.nl is een datingsite die speciaal opgericht is voor mensen met een beperking. Dit betekent natuurlijk niet dat je alleen lid kunt worden van de datingsite als je een bepaalde beperking hebt, maar de meeste leden van de datingsite vallen wel binnen deze doelgroep. De website is voortgekomen uit de vervelende ontdekking dat mensen snel afhaken als ze erachter komen dat iemand een beperking heeft. Omdat iedereen ware liefde verdient, wil de datingsite dit probleem oplossen door een website te starten voor deze specifieke doelgroep.

In deze review lees je meer over Hokjesdating.nl. Zo kom je er in deze review niet alleen achter of deze datingsite betrouwbaar is, maar lees je ook meer over het in- en uitschrijfproces van de datingsite en de kosten van de website.

De betrouwbaarheid van Hokjesdating.nl

Bij het aanmaken van een profiel op Hokjesdating.nl, moet je altijd bepaalde persoonlijke gegevens achterlaten. Natuurlijk wil je niet dat deze gegevens zomaar op straat komen te liggen of in handen komen van hackers of internetcriminelen, maar bij Hokjesdating.nl hoef je je hier ook geen zorgen over te maken. Hokjesdating.nl gebruikt jouw persoonsgegevens namelijk alleen voor het matchingproces van de datingsite, geeft de informatie nooit aan andere partijen en slaat jouw informatie bovendien helemaal veilig op in een versleutelde database.

Heb je een profiel aangemaakt bij Hokjesdating.nl, dan is jouw profiel nooit zichtbaar voor mensen die geen lid zijn van deze datingsite. Dit betekent niet alleen dat jouw profiel niet getoond wordt op de website als mensen niet ingelogd zijn, maar ook dat jouw profiel niet in de zoekmachines staat. Ben je lid van Hokjesdating.nl, dan hoeven niet-leden hier nooit achter te komen.

Helaas doet Hokjesdating.nl er niet alles aan om fake leden op te sporen en de online dating ervaring van echte leden op deze manier zo positief mogelijk te maken. Je kunt fake leden wel melden bij de medewerkers van de datingsite om hen naar de profielen in kwestie te laten kijken, maar de datingsite heeft geen actief beleid om fake leden op te sporen. Het is nog steeds een betrouwbare datingsite, maar wij zien hier wel ruimte voor verbetering.

Inschrijven bij Hokjesdating.nl

Je kunt je gratis en binnen enkele minuten inschrijven bij Hokjesdating.nl als je lid wil worden van deze datingsite. Dit doe je door je gebruikersnaam, e-mailadres, geboortedatum en geslacht in te vullen. Heb je dit gedaan, dan moet je jouw profiel nog vullen met informatie over jezelf. Dit doe je door een korte beschrijving van jezelf als persoon te geven, waarin je helemaal zelf kiest wat je wel en niet prijs wil geven. Heb je alles ingevuld, dan klik je op ‘Nu inschrijven!’. Je krijgt nu een bevestigingsmail met jouw gebruikersnaam en wachtwoord en je kunt meteen inloggen.

Een positief puntje in het inschrijvingsproces van de datingsite, is dat je zelf kunt aangeven of je wil dat andere leden kunnen zien dat je online bent, of niet. Hierdoor heb je jouw privacy nog meer zelf in de hand, wat zeker positief genoemd kan worden.

De kosten van Hokjesdating.nl

Je kunt je gratis aanmelden bij Hokjesdating.nl, zodat je de website helemaal gratis kunt testen. Wel heeft het gratis abonnement van de datingsite slechts een beperkt aantal opties, die je uit kunt breiden door over te stappen naar een betaald abonnement. Voor het betaalde abonnement van Hokjesdating.nl betaal je 5 euro per maand voor 12 maanden, 7,50 euro per maand voor 6 maanden of 10 euro per maand voor 3 maanden. Hoe langer je lid wordt, hoe goedkoper je maandelijks uit bent. Het is dan ook niet zo raar dat veel leden voor een lidmaatschap van 6 of 12 maanden kiezen, want dit is maandelijks simpelweg goedkoper.

Je kunt jouw lidmaatschap betalen met iDeal, maar ook met een automatische incasso of een handmatige bankoverschrijving. De eerste overschrijving betaal je altijd met iDeal, waarna je zelf kunt kiezen of je over wil stappen op automatische incasso of toch met iDeal wil blijven betalen.

De mobiele app van Hokjesdating.nl

Hokjesdating.nl heeft geen mobiele app en helaas is de website ook niet geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Date je voornamelijk door je smartphone of tablet te gebruiken, dan moet je er rekening mee houden dat dit niet altijd even goed werkt bij Hokjesdating.nl.

Acties en kortingen

Hokjesdating.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Hokjesdating.nl

Wil je niet meer daten via Hokjesdating.nl, bijvoorbeeld omdat je jouw ideale partner al gevonden hebt, dan kun je je altijd uitschrijven bij deze datingsite. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Stuur een mailtje naar de klantenservice van de datingsite en gebruik hiervoor het e-mailadres waarmee jij aangemeld bent bij Hokjesdating.nl.
  2. Geef aan dat je jouw account op wil zeggen en vermeld eventueel waarom je geen gebruik meer wil maken van de diensten van Hokjesdating.nl.
  3. Je krijgt een bevestiging dat jouw account op Hokjesdating.nl verwijderd is als de medewerker van deze datingsite dit inderdaad gedaan heeft.

Je kunt jouw account opzeggen vanaf de eerste dag na het aflopen van je abonnement. Heb je nog een abonnement lopen, dan moet deze dus eerst aflopen. Denk daarom goed na hoe lang je lid wil blijven van Hokjesdating.nl als je een abonnement gaat afsluiten, zodat je niet onnodig te lang aan de datingsite vast blijft zitten.

Lukt het verwijderen van jouw profiel niet goed, dan kun je overigens altijd hulp vragen aan een medewerker van Hokjesdating.nl. Je stuurt een eenvoudig chatbericht via de live chat van de website en je wordt meteen geholpen door een medewerker van de datingsite.

6 Total Score
Hokjesdating Review

Je kunt je gratis en binnen enkele minuten inschrijven bij Hokjesdating.nl als je lid wil worden van deze datingsite.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply