Nia2Match

Nia2Match is een datingsite die zich specifiek op islamitische singles richt. Ben je moslim en vind je het belangrijk dat jouw levenspartner ook moslim is? Dan kun je je inschrijven voor deze datingsite om hem of haar te ontmoeten. Schrijf je je in op Nia2Match, dan weet je zeker dat je enkel in contact komt met mensen die dezelfde geloofsovertuiging hebben als jij.

Een huwelijkspartner vinden op Nia2Match

Nia2Match is een serieuze datingsite. Je gebruikt deze datingsite niet om zomaar wat casual te daten, maar je schrijft je echt in om je huwelijkspartner te zoeken. Alle leden die actief zijn op deze datingsite, zijn dan ook erg serieus. Wij raden je aan om je alleen in te schrijven op deze datingsite als ook jij serieus op zoek bent naar een partner om de rest van je leven mee te delen. Wil je gewoon wat daten en zoek je niets serieus, dan is deze datingsite niet geschikt voor jou. Alle mensen die hier een profiel aan hebben gemaakt, willen namelijk wel serieus daten.

De datingsite probeert het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken om je ideale huwelijkspartner te vinden. Zo heeft de datingsite bijvoorbeeld een uitgebreide zoekfunctie, die je kunt gebruiken om mensen te leren kennen die echt bij jou passen. Ook heeft de datingsite een goed werkend berichtensysteem, dat jij gebruikt om leuke singles een berichtje te sturen. Wil je iemand beter leren kennen, dan kun je het berichtensysteem van de datingsite gebruiken om contact te onderhouden.

De plus- en minpunten van Nia2Match

De datingsite Nia2Match is erg populair onder moslims. Dit is niet voor niets, want deze datingsite heeft enkele interessante pluspunten. De belangrijkste pluspunten van de datingsite voor moslims, zijn de volgende:

 • De datingsite richt zich op een specifieke doelgroep, namelijk islamitische singles. Ben jij op zoek naar een partner met dezelfde geloofsovertuiging als jij, dan is dit een groot voordeel. Op Nia2Match ontmoet je namelijk alleen singles met dezelfde religie.
 • De datingsite heeft geen maandelijkse abonnementen, maar vraagt betalende leden slechts eenmalig om een bepaald bedrag over te maken. Je hebt bij deze datingsite dus geen terugkerende kosten.
 • De datingsite controleert de profielen van leden erg streng. Mensen met de verkeerde bedoelingen en fake profielen worden direct uit het ledenbestand verwijderd.

 

Toch heeft de datingsite Nia2Match ook enkele minpunten. Het gaat om de volgende zaken:

 • Het is niet gemakkelijk om lid te worden van de datingsite. Om lid te kunnen worden, ben je namelijk verplicht een lange vragenlijst in te vullen. Is de datingsite niet overtuigd van jouw goede (en serieuze) dating bedoelingen, dan word je niet toegelaten.
 • Het kan lang duren voor jouw dating profiel wordt goedgekeurd door de datingsite. Je kunt na inschrijving dus niet direct starten met daten.
 • Binnen de berichtendienst van Nia2Match is het niet mogelijk om persoonlijke gegevens uit te wisselen. Je bent dus verplicht om via de website te communiceren met mogelijke huwelijkspartners.

 

De kosten van Nia2Match

In tegenstelling tot veel andere datingsites, heeft deze datingsite geen abonnementen. Wil je betalend member worden, dan betaal je hier eenmalig 17 euro voor. Na het betalen van dit bedrag, krijg je onbeperkt toegang tot alle functies van de datingsite. In vergelijking met andere datingsites, is Nia2Match dan ook erg voordelig.

 

Let op: wil je berichten sturen naar andere leden van deze datingsite? Dan moet je betalend member worden. Alleen betalende members kunnen namelijk berichten sturen. Vrijwel alle leden van de datingsite zijn dan ook betalende member.

 

6 Total Score

2 Comments
 1. Reply
  Faisel juli 23, 2022 at 6:58 pm

  Goede website. Ik heb eerst rondgevraagd in mijn kenniskring naar ervaringen. Omdat ik alleengoede feedback heb gekregen heb ik me toch ingeschreven. De vragenlijst is uitgebreid en goed opgesteld. Je wordt gedwongen goed na te denken over de antwoorden. Bij het zoeken krijg je dan ook een goed beeld van iemand. Bij andere websites was het best wel kaal allemaal en oppervlakkig. Maarja ieder zijn voorkeur.

 2. Reply
  Karima november 7, 2019 at 2:37 am

  Maashallah…

Leave a reply