Mexican Cupid

Het moge duidelijk zijn dat Mexican Cupid een online datingnetwerk is, die zich specifiek richt op single mannen en vrouwen van Mexicaanse afkomst. Het land met de mystieke Indianendorpen en prachtige kleine stadjes kent een groot aantal singles, die op zoek zijn naar de liefde van hun leven. Zeg nou zelf, iedereen wil hier toch wonen? Om Mexicaanse singles aan elkaar en aan internationale singles te koppelen besloot de organisatie achter Mexican Cupid om dit datingnetwerk in 2000 op te starten. Duidelijk is dat deze datingsite zich specifiek richt op de Mexicaanse bevolking en in mindere mate op internationale singles. Naar eigen zeggen heeft de datingsite meer dan zevenhonderdduizend leden, waarvan een groot aantal inmiddels een vaste partner gevonden heeft.

Je eigen gratis profiel aanmaken

Voordat je op zoek kunt gaan naar een leuke Mexicaanse match is het noodzakelijk om een profiel aan te maken. Het aanmaken van een profiel is gratis bij Mexican Cupid. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je je profiel geheel naar eigen inzicht voorzien van informatie. Des te meer informatie je invoert, des te groter de kans op een succesvolle match vaak ook is. Een ingevuld profiel zorgt er immers voor dat andere leden een goed beeld van je krijgen, voordat ze je een berichtje sturen. Voor het versturen van berichten dien je een abonnement af te sluiten. Hierbij heb je de keuze uit een Gold- en Platium-abonnement, waarbij het verschil zit in de features die je kunt gebruiken. Het betalen voor het versturen van berichten is heel gebruikelijk op datingsites.

Op zoek naar de liefde van je leven

Opvallend aan Mexican Cupid is de mogelijkheid om heel doelgericht naar een single man of vrouw uit dit land te zoeken. Je kunt kiezen tussen verschillende leeftijdscategorieën, tussen het geslacht, tussen mensen uit verschillende regio’s, enzovoorts. Het is zelfs mogelijk om te zoeken naar Mexicaanse bruiden! Deze Mexicaanse bruiden zijn toe aan een volgende levensfase en zoeken daarom specifiek naar een leuke single man om mee te trouwen. Dit is dus meer dan een simpele match alleen! Je weet immers op voorhand al dat je match de intentie heeft om met je te trouwen op een later moment.

Leuke matches vinden

Met een betaald lidmaatschap kun je direct op zoek gaan naar een leuke match en berichten versturen. Houd er rekening mee dat wanneer je een abonnement afsluit, je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van de website. Hierin staat onder meer beschreven hoe je het abonnement na verloop van tijd weer stop kan zetten. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij je een leuke match gevonden hebt en telefonisch of via een programma als Skype verder praat. Nu heb je het betaalde lidmaatschap op Mexican Cupid niet langer nodig!

Houd er rekening mee dat de Mexicaanse cultuur anders is dan de Nederlandse cultuur. Benader singles dus niet te direct, maar bouw het contact rustig op. Dit zal je kans op een match vergroten.

Voor- en nadelen van Mexican Cupid

Duidelijk is dat Mexican Cupid zich specifiek op de Mexicaanse single man en vrouw richt. Als Nederlander is de kans op een match iets minder groot, omdat je niet direct naar Mexico af zal reizen voor een date. Toch kan het erg leuk zijn om op deze datingsite te zoeken naar matches! Let wel, voor het versturen van berichten moet je een betaald lidmaatschap afsluiten.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply