Ben je islamitisch en vind je het belangrijk dat jouw partner hetzelfde geloof heeft als jij? Dan kun je je aanmelden op Mektab. Deze moslim community is opgericht op islamitische dames en heren met elkaar te koppelen. Mogelijk vind ook jij hier je ideale partner, waar je de rest van je leven mee door kunt brengen.

Mektab: een strenge datingsite

Iedere datingsite heeft wel enkele huisregels, maar Mektab is over het algemeen wat strenger dan andere datingsite. Deze moslim community heeft namelijk wel heel veel regels opgesteld voor de leden van de community. Zo mag je alleen lid worden als je serieus op zoek bent naar een partner, zijn seksueel getinte opmerkingen uit den boze, mag je geen foto’s plaatsen die niet acceptabel zijn volgens de islam en mag je ook niet jonger dan 18 jaar oud zijn als je lid wordt van de website. Verder is het ook niet toegestaan om je telefoonnummer of je Skype gegevens in je persoonlijke profiel te plaatsen. Mektab vindt het namelijk belangrijk dat je alleen contact hebt met andere singles in de veilige online omgeving van de datingsite.

Dat je geen seksuele opmerkingen mag maken en geen spannende foto’s mag plaatsen, is natuurlijk niet zo vreemd. Wat wel een beetje wennen is voor veel leden van Mektab, is dat de datingsite ook bepaalt hoeveel gesprekken jij per dag voert op de website. De datingsite vindt het namelijk niet nodig om tien profielen per dag aan te spreken: zo vind je die ideale huwelijkspartner nooit. Ben je lid van deze datingsite, dan mag je slechts twee gesprekken per dag voeren. Omdat je minder gesprekken mag voeren, ga je hier wel serieuzer mee om. Volgens Mektab is dit een goede manier om de online zoektocht naar liefde te laten slagen.

De plus- en minpunten van Mektab

Twijfel jij nog om je in te schrijven op een van de grootste moslim communities van het land? Dan is het misschien goed om je in de plus- en minpunten van Mektab te verdiepen. De belangrijkste pluspunten van de online moslim community, zijn de volgende:

  • De online community richt zich enkel op islamitische dames en heren. Wil jij een islamitische partner vinden, dan is dit een groot voordeel.
  • De datingsite is erg serieus en heeft enkel serieuze leden.
  • De datingsite heeft strenge regels, maar hierdoor zijn er wel minder problemen tussen leden.

De belangrijkste minpunten van de online community, zijn de volgende:

  • De datingsite is vrij streng. Zo mag je slechts twee gesprekken per dag voeren op de website en dit is voor velen zeker een nadeel.
  • Op de datingsite is niets te vinden over eventuele betaalde lidmaatschappen. Je weet dus niet of en hoeveel je moet betalen om lid te worden van de datingsite.

 

De kosten van Mektab

Je kunt je gratis inschrijven voor Mektab, maar het is niet duidelijk of een lidmaatschap ook altijd gratis blijft. Kijken we op de website van de online community, dan vinden we geen informatie over eventuele kosten. Het kan natuurlijk zo zijn dat de datingsite gewoon gratis is en blijft (en dat er daarom geen informatie over kosten te vinden is), maar hier kom je pas achter als je je hebt ingeschreven op de online community.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply