ChinaLoveCupid

ChinaLoveCupid.com is een datingsite die je in contact brengt met de leukste en knapste singles uit China. Je gebruikt deze datingsite van overkoepelende organisatie Cupid Media als je een zwak hebt voor Chinese mannen of vrouwen en het internet wil gebruiken om jouw ideale partner uit China te vinden. Door je aan te melden voor ChinaLoveCupid.com kom je in contact met leuke Chinese dames of heren, zonder dat je voor honderden of duizenden euro’s naar het land af moet reizen.

ChinaLoveCupid.com: onderdeel van Cupid Media

De datingsite ChinaLoveCupid.com is onderdeel van de overkoepelende organisatie Cupid Media, die in het jaar 2000 werd opgericht. Sinds de oprichting van Cupid Media, heeft het bedrijf tientallen datingsites opgezet. Het gaat niet alleen om ChinaLoveCupid.com, maar ook om HongkongCupid.com, DominicanCupid.com en KenyanCupid.com. Cupid Media is een betrouwbare organisatie, die bekend staat om het exploiteren van veilige datingsites. Word je lid van ChinaLoveCupid.com, dan weet je zeker dat jouw online dating profiel bij Cupid Media in goede handen is.

Lid worden van ChinaLoveCupid.com

Wil je lid worden van de datingsite ChinaLoveCupid.com, dan heb je dit zo geregeld. Je vult het aanmeldformulier op de homepage van de datingsite in en voor je het weet ben je lid van de website. Nu moet je nog wel je profiel vullen, maar ook dit duurt niet lang. Je geeft wat relevante informatie over jezelf, je plaatst een foto op je profiel en je kunt op zoek naar leuke singles om mee te chatten. Wel is het goed om te weten dat je als gratis lid niet alle functies van de datingsite kunt gebruiken. Wil je wel alle functies van ChinaLoveCupid.com gebruiken, dan vraag je later nog het betaalde lidmaatschap van de datingsite aan. Wil je dit niet, dan is dit ook zeker niet verplicht.

De kosten van ChinaLoveCupid.com

De datingsite ChinaLoveCupid.com kent diverse betalende abonnementen, maar het goedkoopste abonnement kost 10,33 euro per maand. Dit abonnement heeft een looptijd van 12 maanden. Loopt het abonnement af, dan wordt het automatisch verlengd voor een jaar. Dit betekent dat je wederom 12 maanden 10,33 euro per maand moet betalen. Wil je dit niet, dan zeg je het betaalde abonnement voor het einde van de looptijd op.

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply