Caribbean Cupid

Singles uit het Caribisch gebied ontmoeten? Kijk op Caribbean Cupid!

Wanneer het lastig blijkt te zijn om een Nederlandse single man of vrouw te vinden, kun je uitwijken naar andere landen. Dit geldt ook voor de groep Nederlanders die een zwak heeft voor singles uit het Caribisch gebied. Aangezien het niet eenvoudig is om het Caribisch gebied te bezoeken, kun je ervoor kiezen om via een datingsite op zoek te gaan naar leuke singles uit deze landen. Een voorbeeld van een dergelijke datingsite is Caribbean Cupid. Dit is een betrouwbare datingsite, die een Nederlandse versie aanbiedt voor Nederlandse singles.

Mocht je geen Engels spreken, dan is het sterk aan te raden om hier een korte online cursus voor te volgen. Veel leden van Caribbean Cupid spreken namelijk enkel Engels, waardoor veel singles afvallen als je alleen Nederlands spreekt. Doordat er duizenden leden actief zijn op Caribbean Cupid is de kans erg groot dat je een geschikte match vindt.

Een profiel aanmaken op Caribbean Cupid

Om op zoek te kunnen gaan naar een leuke match uit het Caribisch gebied, dien je een account aan te maken. Het aanmaken van een account is volledig gratis en neemt weinig tijd in beslag. Naast een e-mailadres, wachtwoord en geboortedatum zal je worden gevraagd om een aantal persoonlijke gegevens in te voeren. Door deze gegevens nauwkeurig en naar waarheid in te voeren wordt de kans op een succesvolle match groter. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke interesses, uiterlijke kenmerken, leuke hobby’s en je favoriete eten.

Tip: voeg ook een foto aan je profiel toe! Zo hebben andere leden direct een goed beeld van je.

Contact leggen met een single uit het Caribisch gebied

Is het aanmaken van je account bij Caribbean Cupid gelukt? Tijd om aan de slag te gaan met het vinden van een leuke single man of vrouw! De website beschikt over een uitgebreide zoekfunctie, waarmee je heel specifiek naar singles kunt zoeken. Wil je bijvoorbeeld een single met specifieke uiterlijke kenmerken, met bepaalde interesses of juist een bepaalde religie? De zoekfunctie maakt het mogelijk om deze singles uit het totale ledenbestand te filteren.

Wanneer je een geschikte single gevonden denkt te hebben, kun je zijn of haar profiel bekijken om te zien of jullie veel gemeen hebben. In dit geval kun je ervoor kiezen om hem of haar een bericht te sturen, waarin je jezelf aan deze leuke match voorstelt.

Acties en kortingen

Deze datingsite heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Een betaald lidmaatschap afsluiten

Hoewel het aanmaken van een account bij Caribbean Cupid gratis is, doe je er verstandig aan om een betaald lidmaatschap af te sluiten. Hierbij is een abonnement met een looptijd van een jaar het meest voordelig. Voor dit abonnement betaal je €10,33 per maand.

 

6 Total Score
Caribbean Cupid Review

Om op zoek te kunnen gaan naar een leuke match uit het Caribisch gebied, dien je een account aan te maken.

Populariteit
5.5
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
7
Klantenservice
6
Kosten
6.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply