Tinder op je televisie? Het kan met de nieuwe Apple TV applicatie

Vind jij het heerlijk om dagelijks even op Tinder te kijken, maar vind je het niet prettig om dit altijd op het kleine scherm van je smartphone te doen? Dan heeft Apple TV hier de oplossing voor bedacht. Heb je een iPhone en ben je in het bezit van Apple TV, dan kun je jouw telefoon gebruiken om Tinder op je televisie te openen. Je kunt op je telefoon werken zoals je gewend bent bij het Tinderen, maar je kunt ook gebruik maken van de afstandsbediening van je televisie om tussen de vele singles op Tinder te zoeken naar je ideale partner.

Tinder op je televisie: leuk voor de hele vriendengroep

De meeste mensen gebruiken Tinder in hun eentje, maar Tinderen kan ook een echte groepsactiviteit zijn. Open jij de app regelmatig als je met vrienden of vriendinnen bent, zodat jullie samen op zoek kunnen gaan naar een leuke date voor jou? Dan is het gebruik van Apple TV om te Tinderen op je televisie echt iets voor jou. Met deze handige applicatie hoeven jullie namelijk niet meer allemaal op het kleine schermpje van je telefoon te kijken, maar kan iedereen meekijken op je Tinderprofiel alsof je televisie aan het kijken bent. Dit maakt Tinderen als groepsactiviteit niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker!

Tinderen op je televisie: hoe werkt het precies?

Tinderen op je televisie met de Apple TV applicatie werkt erg eenvoudig. Je installeert Apple TV op je televisie, je sluit je telefoon aan op Apple TV en je start Tinder op om het Tinderen op televisie te starten. Nu kun je blijven Tinderen met je mobiele telefoon, maar je kunt er ook voor kiezen om de afstandsbediening te gebruiken om te swipen. Extra handig, want dan hoef je jouw telefoon helemaal niet meer te gebruiken om leuke singles te kunnen ontmoeten.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply