Trusti.nl is een unieke app die je kunt gebruiken om op een leuke manier op zoek te gaan naar jouw ideale partner. De app is niet te serieus, maar de gebruikers van de applicatie zijn wel echt op zoek naar een serieuze relatie. Dit betekent dat je Trusti.nl kunt gebruiken om op een leuke manier kennis te maken met singles uit het hele land, maar dan wel met een serieuze relatie als gezamenlijk doel.

Trusti.nl: een unieke app

Trusti.nl is geen standaard dating app. De app heeft namelijk enkele unieke functies, die het online daten extra leuk maken. Denk hierbij aan de functie MyPromo, waarmee je een korte video van jezelf kunt maken. Het grote voordeel van deze functie, is dat het door MyPromo veel lastiger is om je anders voor te doen dan je echt bent. Dit betekent dat de kans klein is dat je op Trusti.nl in contact komt met iemand die in het echt heel anders blijkt te zijn.

Ook heeft Trusti.nl de functie speeddaten. Je zet je webcam aan, je praat slechts 45 seconde met een ander lid van de datingsite en je besluit vervolgens zelf of je verder wil praten met deze persoon. Dit betekent dat je niet veel tijd kwijt bent aan de eerste kennismaking, maar hier mogelijk wel een leuk contact uit kunt halen. En is je gesprekspartner toch niet zo leuk? Dan is dit helemaal niet erg, want in dit geval ben je slechts 45 seconden kwijt met jullie gesprek.

De gebruikers van Trusti.nl

De app Trusti.nl richt zich op een wat jongere doelgroep. Om de app te kunnen gebruiken, moet je tussen de 18 en 35 jaar oud zijn. Ben je ouder dan 35 jaar, dan mag je de app niet meer gebruiken. Dit maakt de applicatie vooral interessant voor twintigers en mensen die begin 30 zijn.

De pluspunten en minpunten van Trusti.nl

Trusti.nl heeft enkele belangrijke pluspunten, namelijk:

  • De applicatie heeft een moderne en frisse uitstraling. De applicatie is niet te druk en hierdoor gemakkelijk te gebruiken.
  • De applicatie maakt gebruik van jouw Facebook account bij het aanmelden. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar ook betrouwbaar.
  • De app is erg goedkoop, namelijk slechts 3 euro per maand. De eerste twee weken kun je de app zelfs gratis gebruiken.
  • De app heeft leuke functies, waaronder de MyPromo functie en de speeddating functie.

Toch heeft de applicatie ook enkele minpunten. De belangrijkste minpunten van de app, zijn de volgende:

  • Je kunt de app alleen downloaden met een Apple telefoon of een telefoon met het besturingssysteem Android.
  • Je kunt de app alleen downloaden als je Facebook hebt. Jouw profiel op Trusti.nl wordt namelijk met jouw Facebook account gekoppeld.

Wil jij Trusti.nl een keer proberen? Download de app dan in de App Store van Apple of in de Google Play Store met Android apps en je kunt zelf testen of Trusti.nl iets voor jou is.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply