Once is een unieke dating app, die net iets anders werkt dan andere dating apps. Deze dating app laat je namelijk niet zoeken tussen de profielen van honderden singles om een leuke match te vinden, maar stelt je iedere dag een unieke match voor. Uiteraard krijg je niet zomaar een match voorgesteld, maar wordt jouw match uitgekozen op basis van jouw persoonlijkheid, wensen en behoeften. Meer weten over deze unieke dating app? Lees dan meer over Once op deze pagina.

De matches van Once

Word je lid van Once, dan geef je zelf aan wat je zoekt in een man of vrouw. Door aan te geven aan welke criteria jouw ideale partner moet voldoen, kan de app beter op zoek gaan naar jouw ideale partner. Volgens jouw criteria, krijg je iedere dag een unieke match voorgesteld. Vind je deze match toch niet zo leuk? Dan hoef je er niets mee te doen. Vind je de match wel leuk, dan kun je direct met hem of haar in contact komen. Zijn er 24 uur verstreken, dan krijg je weer een nieuwe match.

De matches die je van Once krijgt, worden allemaal handmatig ingevoerd door de matchmaker van de dating app. Je wordt dus niet automatisch aan een profiel gekoppeld, maar je krijgt een profiel te zien dat volgens jouw criteria echt bij jou past.

Zelf leuke singles zoeken

Vind je het leuk om iedere dag een match te krijgen van Once, maar vind je het ook prettig als je zelf leuke singles kan zoeken in de dating app? Dan is dit ook mogelijk. De dating app heeft namelijk ook een standaard zoekfunctie, die jij kunt gebruiken om zelf op zoek te gaan naar een leuke single. Om met een single in contact te komen die niet aan jou gematcht is, moet je overigens wel geld betalen. Ga je op eigen houtje op zoek naar de liefde, dan kost dit bij Once dus wel geld. Om berichten te sturen naar een match die je van de dating app krijgt, hoef je geen geld te betalen.

De plus- en minpunten van Once

De dating app Once heeft enkele voor- en nadelen. De pluspunten van de dating app, zijn de volgende:

 • De app is gratis te gebruiken. Alleen als je zelf singles wil zoeken in de app, betaal je hier geld voor.
 • De dating app is niet alleen te gebruiken als app, maar ook als website.
 • De app helpt je jouw ideale partner te vinden door je iedere dag een unieke match voor te stellen. Deze match wordt handmatig aan jou gekoppeld, door een echte matchmaker.
 • Je kunt in contact komen met de matchmaker van de app, bijvoorbeeld om feedback te geven over de voorgestelde matches.

 

De belangrijkste minpunten van de app, zijn als volgt:

 • Je krijgt slechts 1 match per 24 uur. Is deze match niet leuk, dan moet je dus even wachten op je volgende match.
 • Je moet betalen om zelf op zoek te gaan naar leuke singles in de app.

 

De kosten van Once

De dating app is gratis te gebruiken, maar voor bepaalde premium diensten moet je wel geld betalen. Wil je bijvoorbeeld op eigen houtje op zoek naar leuke singles in de app, dan betaal je hier geld voor. Wat de kosten van de premium diensten van Once precies bedragen, staat overigens niet op de website. Hier kom je dus pas achter als je al lid bent van de dating app en de premium diensten wil gebruiken.

 

6 Total Score

1 Comment
 1. Reply
  Johan van Ginkel december 27, 2017 at 7:32 am

  Wanneer je kroontjes koop dan word het geld wel afgeschreven maar je ontvang niks. Na contacten hoor je niks meer van Once. Oplichters!

Leave a reply