Lovoo is de naam van een mobiele applicatie die je in contact brengt met mensen die dezelfde interesses hebben als jij. De applicatie is speciaal ingericht om het opdoen van nieuwe contacten zo gemakkelijk mogelijk te maken, zodat je als gebruiker eenvoudig nieuwe mensen kunt leren kennen. Je kunt de applicatie gebruiken op telefoons en tablets van Apple, maar ook op telefoons en tablets met Android als besturingssysteem. Over het aantal Nederlandse leden van de applicatie is niets bekend, maar het is wel duidelijk dat de app steeds populairder wordt in ons land.

De betrouwbaarheid van Lovoo

Op de website van Lovoo vind je een document met Algemene Voorwaarden en een document met de privacy policy van de mobiele applicatie. Deze documenten zijn beide opgesteld in het Engels, aangezien het om een internationaal gebruikte applicatie gaat. Wat je in ieder geval in de documenten kunt lezen, is dat jouw gegevens enkel gebruikt worden om je in contact te brengen met andere leden van de mobiele app en om de Lovoo app te optimaliseren. Verder worden de gegevens op grote schaal gebruikt om data te meten, maar hierbij wordt er geen gebruik gemaakt van jouw persoonlijke of vertrouwelijke gegevens. Over het algemeen is Lovoo dus zeker betrouwbaar te noemen, zeker omdat er tijdens het testen van de app ook geen fake profielen tegen zijn gekomen.

Inschrijven bij Lovoo

Om gebruik te kunnen maken van Lovoo en nieuwe contacten op te doen via deze mobiele applicatie, moet je je eerst inschrijven voor deze app. Je zet de applicatie op je telefoon of tablet, je maakt een profiel aan door je e-mailadres, je naam en je geboortedatum in te vullen en je bent klaar. Nu kun je jouw profiel gaan vullen met informatie over jezelf, maar ook meteen op zoek gaan naar leuke leden om contact mee te maken.

De kosten van Lovoo

Je kunt de applicatie van Lovoo gratis downloaden en je kunt je ook gratis registreren voor de applicatie, maar voor bepaalde functionaliteiten van de app moet je wel betalen. Je doet dit in de vorm van een betaald abonnement, maar je kunt ook betalen met credits.

De kosten voor de credits die je kunt gebruiken om betalingen te verrichten bij Lovoo, zijn als volgt:

 • 300 credits voor 3,99 euro.
 • 550 credits voor 5,99 euro.
 • 2500 credits voor 16,99 euro.
 • 8000 credits voor 33,99 euro.

Als je iets wil betalen met credits, zie je precies hoeveel credits je moet inleggen om deze functie aan te kunnen schaffen.

Neem je een VIP abonnement bij Lovoo, dan betaal je hier 6,99 euro tot 24,99 euro voor. Hoe langer je een VIP abonnement afsluit, hoe meer je moet betalen voor dit abonnement.

Uitschrijven bij Lovoo

Wil je geen gebruik meer maken van de Lovoo app om nieuwe contacten op te doen? Dan kun je jouw profiel op deze mobiele applicatie verwijderen. Verwijder je enkel de app en laat je jouw profiel staan, dan blijven jouw gegevens in de database van Lovoo zitten en dit is niet wenselijk. Verwijderd je jouw profiel, dan heb je al je sporen bij Lovoo uitgewist.

Om je profiel te verwijderen, log je je in bij Lovoo. Vervolgens ga je naar ‘Mijn account’, ‘Instellingen’ en klik je nog een keer op ‘Mijn account’. Nu scrol je naar beneden, waar je de optie ‘Account verwijderen’ tegenkomt. Heb je op deze optie geklikt, dan krijg je een e-mail op het door jou geregistreerde e-mailadres met een link waar je op moet klikken om jouw profiel definitief te verwijderen.

Acties en kortingen

Lovoo heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

 

6.5 Total Score
Lovoo Review

Je kunt de applicatie van Lovoo gratis downloaden en je kunt je ook gratis registreren voor de applicatie, maar voor bepaalde functionaliteiten van de app moet je wel betalen.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
7.5
1 Comment
 1. Reply
  ron september 12, 2016 at 2:04 pm

  Naam Datingsite:
  Ronnie

  Titel van je klacht:
  Wordt steedaan geld afgeschreven

  Mijn klacht:
  Heb al een tijd geleden opgezegd maar wordt nog steeds geld afgeschreven. Per direct stoppen

  Gewenste oplossing:
  Nog per direct geen geld meer afschrijven en terug storten

Leave a reply