Hot or Not

Hot or Not is een dating app die foto’s en korte omschrijvingen van leden laat zien. Door in de app te swipen, kun je foto’s van andere leden voorbij zien komen. Bij iedere foto heb je de keuze om ‘hot’ of ‘not’ aan te klikken, zodat je aan kunt geven wie je leuk vindt en wie niet. Vinden twee mensen elkaar leuk, dan is er sprake van een match en is het mogelijk om met elkaar te chatten. Een voordeel van de app, is dat je kunt zien wie er bij jou in de buurt is en deze mensen kunt beoordelen. Heb je een match, dan chat je meteen met iemand die bij jou in de buurt zit.

De betrouwbaarheid van Hot or Not

Hot or Not heeft niet alleen een mobiele applicatie, maar ook een website. Op de website van de app vind je onder andere de Algemene Voorwaarden en het privacy beleid van de app, waar je in kunt lezen hoe de app omgaat met jouw gegevens. In de documenten lees je onder andere dat er nooit ongevraagd berichten worden geplaatst op jouw social media accounts als je deze met de apps koppelt, dat je zelf kiest hoeveel informatie je op jouw profiel zet en dat jouw gegevens altijd veilig worden opgeslagen. Een functie om iemand te blokkeren is er niet, maar als je iemand als ‘not’ hebt aangevinkt komt deze niet meer terug in de getoonde resultaten. De desktop versie van de app maakt in ieder geval gebruik van een SSL-verbinding, wat betekent dat jouw gegevens in een versleutelde omgeving verstuurd worden en dus niet gestolen kunnen worden.

Inschrijven bij Hot or Not

Het aanmaken van een profiel bij Hot or Not moet altijd in samenwerking met een social media account, zoals jouw account op Facebook of jouw pagina op Google+. Dit betekent dat je een van jouw social media accounts met de app moet koppelen, zodat hier informatie vandaan gehaald kan worden. Dit betekent niet alleen dat altijd de juiste gegevens ingevuld worden, maar ook dat je zelf bijna niets hoeft te doen om een account aan te maken bij Hot or Not.

De kosten van Hot or Not

Het downloaden van de app is gratis, het aanmaken van een profiel is gratis en het chatten met andere leden is gratis. Er worden op geen enkele manier kosten in rekening gebracht door Hot or Not.

Acties en kortingen

Hot or Not heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Hot or Not

Als je geen gebruik meer wil maken van de app Hot or Not, is het niet voldoende om de app te verwijderen. Verwijder je alleen de app, dan blijft jouw profiel namelijk wel actief. Je verwijdert je profiel door op het tandwiel te klikken in de app (rechtsboven in het scherm) en op deze manier naar de instellingen van de applicatie te gaan. Kies hier voor de optie om jouw profiel te verwijderen en als je dit hebt gedaan, verwijder je de app van jouw telefoon.

6 Total Score
Hot or Not Review

Het aanmaken van een profiel bij Hot or Not moet altijd in samenwerking met een social media account, zoals jouw account op Facebook of jouw pagina op Google+

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
7
5 Comments
 1. Reply
  Joop van Harten oktober 24, 2017 at 9:39 am

  via facebook, ongevraagd op deze website terechtgekomen. Ik heb facebook opgezegd, maar toch krijg nog steeds de emails, die ik dan onmiddelijk verwijderd,

 2. Reply
  Marlon januari 3, 2017 at 4:31 pm

  Goede dag hot or not ik wil mijn account verwijderen maar het lukt niet bij jullie verwijderen en ik heb juiste mijn wachtwoord ingevoerd om te verwijderen krijg ik ieder keer mijn wachtwoord is onjuist terwijl dat mijn juiste wachtwoord is Wil jullie mijn account verwijderen aub
  Alvast bedank

  Gewenste oplossing:
  mijn account verwijderen
  Alvast bedank

 3. Reply
  Nathalie november 22, 2016 at 2:39 am

  Blijkbaar heb ik een account met vele foto’s uit facebook, kunnen julie aub nagaan wie.dit.heeft aangemaakt en graag deleten?
  Graag snelle.reactie

 4. Reply
  Caudia oktober 20, 2016 at 10:54 pm

  Titel van je klacht:
  ik wil er niet zijn

  Mijn klacht:
  het is onmogelijk om je zelf te verwijderen uit die site kunt u me helpen ajb

  Gewenste oplossing:
  als ik er uit weg ben en niet eer lastig wordt gevallen door ze

 5. Reply
  betsie van norden september 28, 2016 at 9:19 am

  Titel van je klacht:
  nooit ingeschreven toch sta ik hierin

  Mijn klacht:
  heb mijzelf nooit ingeschreven hiervoor. kreeg via Messenger een oproep.
  schrok hiervan.
  heb mij net aangemeld om mij uit te schrijven dit lukt niet.
  heb de stappen die via internet worden gegeven gevolgd.
  eerste stap door op mijn plaatje te drukken werkt niet

  Gewenste oplossing:
  wil niet op hot or not.

  ben tevreden als ik verwijderd ben

Leave a reply