Moeite iemand aan te spreken? Regel een wingman

Sommige mensen vinden het heerlijk om te flirten, maar er zijn ook veel mensen die dit toch erg lastig vinden. Val jij onder de laatste groep en vind je het erg moeilijk om een leuke dame aan te spreken in de kroeg? Regel dan een wingman als je gaat stappen. Wat een wingman precies is en wat deze persoon moet doen, lees je in dit artikel.

De taken van een wingman

Een wingman is een vriend die jou helpt iemand te versieren. Dit doet hij door het eerste contact te leggen met de dame die jij graag wil spreken. Als het eerste contact gelegd is, helpt hij jou het gesprek voort te zetten. Zo kan er een leuk gesprek ontstaan, zonder dat je zelf een gesprek moet starten. De wingman kan jullie ook wat meer privacy geven door de vriendin van jouw gesprekspartner te vermaken. Zo hebben jullie samen een privégesprek en kunnen jullie elkaar echt leren kennen, zonder de bemoeienis van anderen. De wingman start dus niet alleen het gesprek, maar kan er ook voor zorgen dat jullie samen kunnen blijven praten.

Een vrouwelijke wingman

Wingmans kunnen niet alleen mannen zijn, maar kunnen ook vrouwen zijn. Vind je het als vrouw lastig om iemand aan te spreken in de kroeg en heb je een vriendin die hier totaal geen moeite mee heeft? Dan kun je haar ook inzetten als wingman. Ze start een gesprek met een leuke man en stelt jullie vervolgens aan elkaar voor, zodat jij het gesprek voort kunt zetten. Ook kan ze de vriend van jouw beoogde partner entertainen, zodat jullie niet door hem gestoord kunnen worden.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply