Webcamseks: is het vreemdgaan of niet?

webcamseks vreemdgaanSommige mannen vinden het zo verleidelijk om contact te leggen met webcam girls, dat ze dit zelfs doen als ze in een relatie zijn. Heb jij een relatie en heb je tijdens deze relatie contact gehad met een webcam girl? Dan hoef je dit niet per se te beschouwen als vreemdgaan, aangezien er geen fysiek contact is geweest met de webcam girl. Wel moet je er rekening mee houden dat je vriendin ook gevoelens heeft en zij het hoogstwaarschijnlijk niet leuk vindt als je dit soort contacten onderhoudt. Een lastige situatie, die je maar beter helemaal kunt vermijden

Webcamseks: een andere vorm van vreemdgaan

Het starten van een webcamsessie met een webcam girl is niet hetzelfde als zoenen met een andere vrouw, afspreken met een andere dame of seks hebben met een andere vrouw dan je huidige vriendin. Toch is het wel een vorm van vreemdgaan, aangezien je wel ongepast contact hebt met een andere vrouw. Er is geen fysiek contact, maar wel een intieme relatie met een andere vrouw dan je huidige vriendin. Je kunt jezelf voorliegen door te zeggen dat dit geen vreemdgaan is, maar eigenlijk is het toch een vorm van vreemdgaan. Je vriendin zal het in ieder geval zeker zo zien, net zoals jij als zij dit bij jou zou doen.

Speel open kaart met je partner

Zit je in de verleiding om een webcamsessie te starten met een webcam girl, dan kun je dit beter tegen je partner zeggen. De kans is groot dat zij zegt dat je dit niet mag doen en dat als je het toch doet, je echt een probleem met haar hebt. Nu kun je zelf kiezen of je haar opmerking negeert of er wel naar wil luisteren.

Heb je al contact gehad met een webcam girl tijdens je relatie, dan kun je dit beter eerlijk opbiechten. Zeker als het om een terugkerend probleem gaat, is het beter om dit eerlijk te zeggen. Misschien kunnen jullie samen werken aan jullie relatie, waardoor je geen behoefte meer hebt in contact met een webcam girl. Blijft de behoefte er wel, dan kun je je afvragen of je wel een relatie moet hebben. Blijf je de drang voelen om andere vrouwen te spreken en in seksueel getinte situaties te zien, dan is dit niet eerlijk voor je partner en ben je niet klaar voor een serieuze relatie. Bekijk de beste sex datingsites van dit moment.

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply