Wat verstaan we onder een milf?

Wellicht heb je al eens gehoord van het woord “milf”. Vaak wordt deze term gebruikt in seksverhalen, op datingwebsites, op websites met pornografische beelden, enzovoorts. Deze term is een afkorting voor de zin “mother I’d like to fuck”, wat staat voor een goed uitziende vrouw van middelbare leeftijd. Het is overigens niet per definitie zo dat een milf altijd iemand van middelbare leeftijd moet zijn. Ook tieners of jongvolwassenen kunnen immers al moeder zijn en dus onder deze categorie vallen! Wil je meer weten over wat een milf precies is? In dit artikel vertellen we je er meer over!

Het ontstaan van de milf

Het is niet geheel duidelijk waar het woord milf vandaan komt. Naar alle waarschijnlijkheid werd de term ooit op een internetforum geïntroduceerd en van daaruit overgenomen door anderen. Inmiddels is deze term niet meer weg te denken van het internet! Veel mensen weten niet dat milf oorspronkelijk als afkorting bedacht is voor de reeds beschreven zin. Om deze reden wordt milf vrijwel altijd als woord gebruikt om een wat oudere vrouw mee aan te geven, die een aantrekkelijk uiterlijk heeft. Zelf noemen oudere vrouwen zichzelf niet graag milf, waardoor de kans relatief klein is dat je deze term op datingwebsites tegen zal komen.

Ook is het belangrijk om te bedenken dat het woord milf een relatief subjectieve benaming is voor een knappe vrouw van middelbare leeftijd. Wie voor de een knap is, hoeft dat voor een ander natuurlijk niet te zijn!

Wie zijn geïnteresseerd in een milf?

Opvallend is dat de term milf voornamelijk gebruikt wordt door jongere mannen, die vaak niet veel ouder dan 30 jaar zijn. Deze groep heeft in de afgelopen jaren een steeds grotere interesse gekregen in vrouwen van een middelbare leeftijd. De precieze reden voor deze interesse is vaak niet bekend, al kan het ermee te maken hebben dat oudere vrouwen vaak wat dominanter zijn tijdens het hebben van seks. Een geïnteresseerde man zal vaak geen contact met een milf leggen om een blijvende relatie op te bouwen. Vaak blijft het bij een eenmalige en slechts enkel seksafspraken met een milf. Daarna wordt het contact verbroken en gaat men op zoek naar een nieuwe milf om seks mee te hebben.

Tip: oudere vrouwen vinden het leuk om complimentjes van jongere mannen te krijgen! Door complimentjes te geven vergroot je de kans op succes.

Een leuke milf vinden voor seksdates

Zoals reeds beschreven werd zijn de meeste contacten tussen jongere mannen en vrouwen van een middelbare leeftijd gericht op seks. Een vaste relatief zit er om deze reden vaak niet in! Het is echter niet heel eenvoudig om een leuke milf te vinden, aangezien ze vaak niet in uitgaansgelegenheden komen. Gelukkig bestaan er tegenwoordig verschillende datingwebsites die zich specifiek richten op het aanbieden van seksdates tussen jongere mannen en milfs. In veel gevallen kun je een gratis account op een dergelijke website aanmaken en direct het eerste contact met een milf leggen.

Doordat een milf vaak al wat ouder is, is het hebben van respect voor de vrouw van groot belang. Dit geldt in het bijzonder voor mannen die ver onder de 30 jaar oud zijn! Val niet direct met de deur in huis, maar leer elkaar eerst beter kennen. In een later stadium kun je de mogelijkheden tot het hebben van seks met elkaar bespreken.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply