Een tweede afspraakje maken: wanneer doe je dat?

Het inplannen van een tweede date lijkt eenvoudig, maar dit is lastiger dan je denkt. Je wil niet te gretig overkomen door op de eerste date al een tweede afspraak in te plannen, maar je wil ook weer niet te lang wachten en hem of haar het idee geven dat je er eigenlijk geen zin in hebt. Ga jij een tweede afspraakje inplannen, maar weet je niet zo goed hoe je dit aan moet pakken? Lees dan meer over het plannen van de tweede date in dit artikel en kies het juiste moment en de juiste manier om de tweede date in te plannen.

Evalueer je eerste date niet in je eentje

In je hoofd kan je eerste date er heel anders aan toe zijn gegaan dan in werkelijkheid. Om te achterhalen of de ander ook een tweede date in wil plannen, is het verstandig om eens objectief terug te kijken op de avond. Waren er signalen of heeft hij of zij zelfs gezegd je nog eens te willen zien? Dan kun je er gerust op zijn dat hij of zij ook nog een keer wil daten. Je kunt nu met een gerust hart een nieuwe date inplannen, maar doe dit vooral niet te snel. Het is niet erg om een paar dagen te wachten met het voorstel voor een nieuwe date.

Bedenk een activiteit voor de tweede date

De eerste date draait vooral om het elkaar leren kennen. Je vertelt veel, je luistert veel naar de ander en je probeert te achterhalen of er een klik is. Is dit goed gegaan en ga je nog een keer daten, dan kun je eens na gaan denken om een activiteit om samen te gaan doen. Heeft je date tijdens het eerste afspraakje gezegd paardrijden erg leuk te vinden? Dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om deze activiteit te ondernemen tijdens de tweede date. Je plant een leuke date in, maar laat bovendien zien dat je goed naar je date geluisterd hebt.

Tip voor de tweede date: ga gewoon zo door!

Als je eenmaal een tweede date hebt ingepland, betekent dit dat je goed bezig bent en dat je date echt interesse in je heeft. Het is misschien verleidelijk om nu ineens te gaan overdrijven in je gedrag, bijvoorbeeld om extra indruk te maken op je date. Doe dit toch liever niet en blijf jezelf, want jouw persoonlijkheid is de reden dat je date je nog een keer wilde zien. Houd je hier aan vast, dan is de kans groot dat er ook een derde, vierde, vijfde, zesde en zevende date komt. Bekijk de beste datingsites van dit moment.

daten

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply