Tien tips voor een originele tweede date

De meeste mensen hebben een vrij eenvoudige eerste date. Ze drinken een kopje koffie, gaan samen op het terras zitten met een wijntje of gaan samen uit eten. Was jouw eerste date een groot succes? Dan mag je best uitpakken voor de tweede date. Wij helpen je hier graag bij. Dit doen we door in dit artikel tien tips op te sommen voor een originele (en uiteraard geslaagde!) tweede date.

Samen koken

Houden jullie allebei van koken? Dan is het leuk om samen een lekkere maaltijd te bereiden. Dit kan bij jou thuis, maar ook bij je date thuis. En houdt je date niet zo van koken, maar jij juist wel? Dan kun je hem of haar ook verrassen met een ‘home made’ maaltijd. Lekker wijntje erbij en je avond is compleet!

Een wandeling maken

Je kunt goed met elkaar kletsen tijdens een lange wandeling. Je kunt een wandeling maken door het bos, maar ook door je favoriete stad. Stippel van tevoren een leuke route uit en je weet zeker dat je date een groot succes is. En gaat het regenen tijdens je wandeling? Dan vlucht je gewoon een restaurant of café in voor een lekker drankje.

Picknicken

Als het lekker weer is, kun je gezellig met je date gaan picknicken. Pak wat lekkere hapjes in, neem een flesje wijn met koeler mee en zorg voor een zacht kleedje en je hebt gegarandeerd een gezellige én originele date. Overigens kun je in de zomer ook gaan barbecueën in het park. In dit geval neem je geen picknickmand mee, maar een wegwerp barbecue.

Naar een pretpark

Vinden je date en jij het allebei leuk om in pretparkattracties te gaan? Dan kun je tijdens de tweede date ook samen een pretpark bezoeken. Dit kan een pretpark zijn waar jullie allebei al eens geweest zijn, maar ook waar je date nog niet geweest is. Ook is het leuk om samen een pretpark te ontdekken waar jullie allebei nog niet geweest zijn.

Naar de bioscoop

Draait er een film die jij en je date allebei graag willen zien? Dan kunnen jullie ook naar de bioscoop gaan. Ruimte om te kletsen is er niet echt, maar het is wel relaxed om samen naar de film te gaan. Wil je toch nog met elkaar kunnen kletsen, dan drinken jullie na de film gezellig een wijntje of gaan jullie uit eten.

Naar de dierentuin

Houden jullie allebei van dieren? Ga dan samen naar de dierentuin. Het is hartstikke gezellig om samen door de dierentuin te wandelen en die schattige, grote en enge dieren samen te bekijken. Zeker als het mooi weer is, is een date in de dierentuin ideaal.

Een workshop volgen

Je kunt er ook voor kiezen samen met je date een leuke workshop te volgen, zoals een workshop schilderen of een workshop koken. Volg wel een workshop die jullie allebei leuk vinden. Houdt je date absoluut niet van koken, dan is het niet zo’n goed idee om samen een kookworkshop te volgen.

Wijn proeven

Lust je graag een wijntje en houdt je date ook van wijn? Dan kunnen jullie samen naar een wijnproeverij gaan. Dit is niet alleen gezellig, maar ook hartstikke leerzaam. Houd je meer van bier? Dan kun je ook samen naar een bierproeverij gaan.

Ga samen naar een onbekende stad

Het is hartstikke leuk samen een voor jullie onbekende stad te verkennen. Ga naar een stad die jullie allebei nog nooit bezocht hebben, maak hier een lange wandeling en ga vervolgens ergens lunchen. Eventueel kunnen jullie nog wat winkelen, om de dag af te sluiten met een borrel of een hapje eten. Gegarandeerd een geslaagde date!

Speel een spelletje

Je hoeft helemaal geen heftige activiteit te organiseren voor je tweede date, om deze te laten slagen. Samen een leuk spelletje spelen kan ook al hartstikke leuk zijn. Zeker als jullie allebei van spelletjes houden, is het hartstikke gezellig dit samen te doen tijdens de tweede date. Zet wat kaarsjes aan, schenk een lekker wijntje, serveer lekkere hapjes en jullie spelletjesavond is gegarandeerd een groot succes.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply