Subtiel om een telefoonnummer vragen: drie tips

Je hebt een leuke man of vrouw ontmoet en wil graag contact met hem of haar houden. Om dit mogelijk te maken, heb je wel zijn of haar contactgegevens nodig. Je wil graag een telefoonnummer scoren om het gesprek later via de telefoon voort te zetten, maar hoe moet je dit doen? Wij helpen je graag dat ene telefoonnummer op een subtiele manier te scoren. Zo geven we in dit artikel drie tips die jij kunt gebruiken om subtiel een telefoonnummer te scoren.

Tip 1: stel voor iets toe te sturen

Jullie hebben het over jullie favoriete Netflix serie en jij vertelt dat er een website is die het nieuwe seizoen van de serie aanbiedt. Welke website dit is? Als je gesprekspartner zijn of haar nummer even geeft, zal je de site wel even doorsturen. Je helpt je gesprekspartner, maar je scoort tegelijkertijd ook zijn of haar telefoonnummer.

Tip 2: stel voor om nog een keer af te spreken

Als jullie het ontzettend gezellig hebben, kun je ook gewoon voorstellen om elkaar weer eens te zien. Je hoeft je gesprekspartner niet meteen op date te vragen, maar je kunt ook voorstellen om het gesprek van nu een andere keer voort te zetten. Om een date af te spreken, heb je natuurlijk wel een telefoonnummer nodig. Dit is dan ook een goed moment om zijn of haar nummer te vragen.

Het lijkt misschien lastig om iemand op date te vragen, maar eigenlijk is dit helemaal niet zo moeilijk. Zijn jullie bijvoorbeeld in een kroeg met hele harde muziek door de speakers? Dan kun je voorstellen het gesprek later eens voort te zetten in een rustige omgeving. Ben je lekker aan het kletsen en moet je nu toch echt weg? Dan kun je ook voorstellen het gesprek een andere keer voort te zetten en gemakkelijk en subtiel om een telefoonnummer vragen.

Tip 3: wees eerlijk en spontaan

Voel je een klik, dan is het helemaal niet zo vreemd om iemands telefoonnummer te vragen. Jij vindt dit misschien heel eng, maar je gesprekspartner vindt het hartstikke leuk. Wees daarom niet zenuwachtig, maar eerlijk en spontaan. Je kunt bijvoorbeeld zeggen dat je het gesprek zo leuk vindt, dat je graag zijn of haar telefoonnummer wil hebben om een andere keer verder te praten. Voelt je gesprekspartner dezelfde klik, dan vindt hij of zij deze opmerking gegarandeerd leuk en krijg je zeker dat felbegeerde telefoonnummer.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply