Seksdatingsites zonder credits te gebruiken

Het aanmaken van een profiel voor een seksdatingsite is in veel gevallen gratis. Wanneer je echter berichten wil kunnen versturen of gebruik wil kunnen maken van de chatfunctie, dien je credits aan te schaffen. Gelukkig bestaan er alternatieven voor deze seksdatingsites met credits. Denk aan een datingsite met abonnementen en een gratis seksdatingsite. In dit artikel vertellen we je er meer over!

Gratis online seksdatingsite

Het merendeel van de seksdatingsites die binnen Nederland actief zijn hebben betaalde functies, waarvoor je credits dient te kopen of een abonnement af moet sluiten. Het idee achter het creditsysteem is dat je een prepaid tegoed hebt, waarmee je verschillende functies kunt gebruiken op de momenten dat jij dit wilt. Wanneer je de seksdatingsite een maand niet zou bezoeken, zou dit je niets kosten. In het geval een seksdatingsite met abonnementen ligt dat anders, omdat je hier betaalt ongeacht het gebruik van de datingsite. Nu zou je dus ook voor de seksdatingsite moeten betalen als je de datingsite een paar maanden niet zou gebruiken.

Een voordeel van een datingsite met een abonnementsdienst is dat je de verschillende functies onbeperkt kunt gebruiken. Abonnementen zijn vaak voor een periode van 3, 6, 9 of 12 maanden af te nemen. Het is aan te raden om eerst voor een abonnement met een korte looptijd te kiezen, zodat je de datingsite verder kunt uitproberen. Wanneer het je bevalt op de seksdatingsite kun je een abonnement met een langere looptijd afsluiten.

Gratis seksdatingsites komen steeds minder voor. Het aantal nepprofielen is hier dermate groot, dat veel mensen afhaken en de datingsites niet meer gebruiken. Nepprofielen zijn uit op je geld en zullen in geen geval een seksdate met je afspreken. Dit heeft ertoe geleid dat de gratis seksdatingsites steeds meer in verval zijn geraakt. Het aantal actieve leden op dergelijke datingsites is zodoende beperkt.

Een gratis profiel aanmaken op datingsites

Voordat je überhaupt op zoek kunt gaan naar een leuke match voor een eerste seksdate, zal je een profiel aan moeten maken. Het aanmaken van een profiel op een seksdatingsite is in veel gevallen gratis. Met een gratis profiel kun je de profielen van andere leden bekijken, kun je de zoekfunctie van een datingsite gebruiken, enzovoorts. Wanneer je leuke profielen tegenkomt kan het de moeite waard zijn om een abonnement af te sluiten of credits te kopen. Houd er bij het kopen van credits rekening mee dat er mogelijk nepprofielen op de datingsite actief zijn.

Nepprofielen proberen je zolang mogelijk aan de praat te houden om de inkomsten van de seksdatingsite te vergroten voor de organisatie achter de datingsite. Om deze reden wordt vaak aangeraden om voor een datingsite met abonnementen te kiezen.

Hoe voorkom ik hoge kosten op datingsites?

Nepprofielen zijn een van de redenen voor de hoge kosten van het gebruik van datingsites. Ook kun je lange gesprekken met normale profielen op een seksdatingsite hebben, voordat je match een Skype-gebruikersnaam of telefoonnummer uit wil wisselen. Door die lange gesprekken moet je heel wat credits betalen. Reden genoeg om de kans op hoge kosten zo klein mogelijk te maken. Er zijn verschillende manieren om de kosten terug te dringen, waarover we je graag meer vertellen.

Maak bijvoorbeeld altijd gebruik van een mooie profielfoto van jezelf. Met een foto zeg je vaak meer dan met duizend woorden. Leden hebben direct een goed beeld van je met een profielfoto! Wanneer je voor een profielfoto kiest waarop je edele delen zichtbaar zijn, dan is het af te raden om hier ook je hoofd bij te zetten. Kwaadwillende leden kunnen deze foto’s misbruiken om geld af te troggelen. Ze dreigen bijvoorbeeld foto’s van je profiel naar je vrienden op sociale media te sturen als je geen geld naar ze overmaakt. Nog beter is het om helemaal geen sexy foto’s op je profiel te plaatsen. Deze kun je immers op een later moment sturen, als je iemand volledig vertrouwt.

Ook is het sterk aan te raden om je profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Bij het aanmaken van een nieuw account krijg je vaak de mogelijkheid om een uitgebreide vragenlijst in te vullen over je lichaam en karakter. Denk aan je haarkleur, de kleur van je ogen, enzovoorts. Dit verbetert het beeld wat andere leden van je hebben, waardoor ze je minder hoeven te vragen tijdens jullie eerste gesprekken.

Bouw het contact met matches op

Hoewel het erg verleidelijk lijkt om een gesprek met een match op seksdatingsites zo kort mogelijk te houden, is het belangrijk om gesprekken rustig op te bouwen. Val bijvoorbeeld nooit met de deur in huis, maar bouw het contact rustig op. Wanneer je direct over je seksuele voorkeuren begint kan dit opdringerig overkomen. Dat wil je voorkomen!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply