Seksdating: verschillende soorten seks

Er bestaan verschillende soorten seks die je tijdens een seksdate kunt beoefenen. In de afgelopen jaren hebben seksdates steeds meer aan populariteit gewonnen. Dit komt onder meer door het groeiende aantal seksdatingsites, waarop je leuke matches kunt vinden voor een eerste seksdate. In dit artikel beschrijven we verschillende soorten seks die je tijdens een seksdate met je match kunt uitvoeren.

Het is erg belangrijk om je voorkeuren aan het begin van het contact met een match kenbaar te maken. Val niet direct met de deur in huis, maar leer elkaar eerst beter kennen! Wanneer je een klik hebt kun je de seksdate bespreken, waarbij ook de verschillende soorten seks aan bod kunnen komen. Voorkom teleurstellingen door deze vormen van seks vooraf door te spreken. Het kan leuk zijn om tot op een behaalde hoogte te experimenteren tijdens een seksdate!

Experimenteren met seksvormen

Een seksdate is een ideaal moment om nieuwe vormen van seks uit te proberen. Denk bijvoorbeeld ook bondage, SM-seks, enzovoorts. Veel mensen hebben deze vormen van seks niet met een eigen partner, waardoor het leuk kan zijn om dit te ontdekken met een sekspartner die je na een seksdate waarschijnlijk niet meer zal zien. Het idee dat een seksdate eenmalig is kan de spanning die je voor het hebben van nieuwe vormen van seks hebt doen verminderen. Ook het gebruik van speeltjes tijdens de seks kan erg leuk zijn! Experimenteer hiermee tijdens een spannende seksdate.

Tijdens de seksdates is het erg belangrijk om je schaamte aan de kant te schuiven. Je zal een sekspartner hoogstwaarschijnlijk niet nog een keer zien. Daarbij kent hij of zij doorgaans geen mensen uit je omgeving, waardoor het risico dat verhalen over je seksleven uitlekken beperkt blijft. Door je niet te schamen neemt je spanning af en wordt de kwaliteit van de seks tijdens jullie seksdate enkel nog beter.

Verschillende vormen van seks

Er zijn tal van verschillende vormen van seks. Een van de meest bekende seksvormen is zogenaamde “goed maak-seks”, wat je vaak met een partner zal hebben na een ruzie. Door de liefde te bedrijven zal het in veel gevallen weer goed zijn. Een andere vorm van seks is therapeutische seks, waarmee je verdriet of een gevoel van onzekerheid kan verminderen. Dit lijkt hiermee enigszins op “goed maak-seks”, waarbij je eveneens negatieve gevoelens en emoties uit probeert te schakelen. De stofjes die door het hebben van seks worden aangemaakt zullen je een fijn gevoel geven.

Wanneer je seks in het openbaar hebt, spreken we vaak van “wie kent je kont in Keulen-seks”. Het idee achter deze vorm van seks is dat niemand je in een stad ver buiten je eigen leefgebied zal kennen. Dit maakt het minder vervelend als mensen je tijdens een seksdate zullen opmerken met je sekspartner. Daarbij kan seks in het openbaar een bepaalde vorm van spanning met zich meebrengen. Wie droomt er niet van seks op een bankje in het bos?

Het vluggertje sluit enigszins aan bij “wie kent je kont in Keulen-seks”. Ook een vluggertje kan in de buitenlucht, waarbij het vooral om de snelheid van de seks gaat en in mindere mate om de liefde die hierbij komt kijken. Je kunt allebei ontzettend veel zin in seks hebben, waardoor je binnen vijf tot tien minuten klaar wil zijn. Bij een vluggertje heb je vaak nauwelijks voorspel. Wat voor jou een vluggertje kan zijn, kan voor je sekspartner “omdat het moet-seks” zijn. Je sekspartner heeft in dit geval eigenlijk geen behoefte aan seks, maar werkt hier toch aan mee om je tegemoet te komen. De passie bij deze vorm van seks zal vaak ver te zoeken zijn. Dit is ook de reden dat een dergelijke vorm van seks erg snel verloopt.

Seks in een romantische setting

De meeste mensen geven de voorkeur aan zogenaamde vanilleseks, waarbij de romantiek een belangrijke rol speelt. Bij vanilleseks begin je de avond met een lang voorspel in een romantische setting. Denk aan een ruimte met kaarslicht, een romantische film, rozenblaadjes, enzovoorts. Intimiteit is hierbij belangrijk en de tijd mag geen rol spelen tijdens het hebben op deze avond! Naast de romantische setting in huis kun je ook voor een wellnesscentrum kiezen. Combineer het ontspannende bezoek aan een sauna of massagesalon met een verblijf in een hotel. Wanneer jullie allebei volledig ontspannen zijn kun je de dag afsluiten met een fijne vrijpartij.

Ook bij de eerste keer seks kan het erg fijn zijn om voor vanilleseks te kiezen. De eerste keer zal behoorlijk spannend zijn, waardoor het belangrijk is om je eerst helemaal op je gemak te voelen. Door je te ontspannen zal de eerste keer seks fijner en makkelijker verlopen! Dit geldt zowel voor vrouwen als voor mannen. Ook een vluggertje kan op zo’n moment fijn zijn, zodat het een volgende keer makkelijker zal gaan.

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply