Seks met een pocket pussy

Er zijn diverse manieren voor de man om zichzelf te bevredigen. De meeste mannen trekken zichzelf af, maar het is ook mogelijk seks te hebben met een pocket pussy. Op deze pagina lees je meer over dit unieke seksspeeltje. Zo lees je niet alleen wat een pocket pussy is, maar ook welke soorten pocket pussy’s er verkocht worden.

Wat is een pocket pussy?

Een pocket pussy is een seksspeeltje voor mannen. Deze kleine masturbator lijkt niet alleen op een vagina, maar probeert bovendien het gevoel van een echte vagina zo goed mogelijk te benaderen. Heb je seks met een (goede) pocket pussy, dan lijkt het net of je echt seks hebt met een vrouw.

Een pocket pussy is iets anders dan een kunstvagina. Een kunstvagina is namelijk wat groter dan een pocket pussy: je neemt deze minder gemakkelijk met je mee. Daarnaast is een pocket pussy gemakkelijker te reinigen dan een standaard kunstvagina. Ook dit komt omdat de pocket pussy kleiner is dan een standaard kunstvagina.

De voordelen van een pocket pussy

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het gebruik van een pocket pussy om jezelf te bevredigen. De belangrijkste voordelen van deze masturbator, zijn de volgende:

  • Een pocket pussy is klein. Je neemt deze gemakkelijk met je mee, in je handbagage en in sommige gevallen zelfs in je broekzak.
  • Een pocket pussy is gemakkelijk te reinigen. Je houdt deze masturbator dan ook gemakkelijk hygiënisch schoon.
  • Een pocket pussy past zich aan jouw penis aan, onder andere door de lichaamstemperatuur over te nemen.
  • Een pocket pussy heeft een stimulerende structuur aan de binnenzijde. Hierdoor kom je gemakkelijker klaar met deze masturbator.

Daar komt nog bij dat deze masturbator niet duur is. Ook als je niet zo veel geld hebt voor een seksspeeltje, kun je deze masturbator aanschaffen om jezelf net wat meer te stimuleren.

De verschillende soorten pocket pussy’s

Er zijn vele verschillende soorten pocket pussy’s. Uiteindelijk kies je helemaal zelf welke masturbator jij aan wil schaffen. Sommige pocket pussy’s lijken net op een echte vagina, andere masturbators zijn wat minder realistisch. Hieronder worden de verschillende soorten pocket pussy’s kort beschreven.

Een pocket pussy met open achterkant

De meeste pocket pussy’s hebben een open achterkant. Dit is erg handig bij het schoonmaken van de masturbator, aangezien je sperma niet in de pocket pussy terecht komt. Er zijn ook pocket pussy’s met een gesloten achterkant, maar deze lijken meer op een standaard kunstvagina.

Een pocket pussy met omhulsel

Er zijn ook pocket pussy’s met een speciaal omhulsel. Dit omhulsel helpt je de pocket pussy goed vast te houden tijdens het masturberen, zodat je jezelf nog beter kunt verwennen.

Een pocket pussy met twee openingen

Tot slot zijn er pocket pussy’s met twee openingen. Deze openingen hebben ieder een andere structuur. Zo kun je wat afwisselen tijdens het masturberen, om jezelf nog beter te verwennen. Wellicht vind je de ene opening wat fijner dan de andere opening, maar je hebt in ieder geval de mogelijkheid om af te wisselen.

Een pocket pussy gebruiken: 3 tips

Ga je voor het eerst een pocket pussy gebruiken? Dan geven wij je graag drie praktische tips om jouw sessie met de pocket pussy tot een groot succes te maken.

1: warm de pocket pussy eerst op

De pocket pussy neemt de temperatuur van je penis deels over, maar een ijskoude pocket pussy wordt niet zomaar warm. Houd de masturbator daarom eerst onder de kraan met warm water, zodat de pocket pussy iets kan opwarmen. Je kunt de pocket pussy ook vijf minuten in een bak met warm water leggen, om deze goed op te warmen.

2: Gebruik glijmiddel

Het is niet prettig een pocket pussy zonder glijmiddel te gebruiken, simpelweg omdat dit kan schuren. Het is bijvoorbeeld ook niet prettig om te penetreren in een droge vagina. Daarom gebruik je altijd voldoende glijmiddel als je deze masturbator gebruikt. Let op: heb je een pocket pussy van siliconen? Dan gebruik je geen glijmiddel op siliconenbasis. Dit glijmiddel kan je pocket pussy namelijk aantasten.

3: Maak de pocket pussy goed schoon na gebruik

Wil je zo lang mogelijk kunnen genieten van jouw pocket pussy? Dan moet je de masturbator goed schoonmaken na gebruik, ook als er geen sperma in de pocket pussy terecht is gekomen. Je kunt wat water en eventueel wat milde zeep gebruiken om de pocket pussy te reinigen. Heb je een pocket pussy met omhulsel? Verwijder dan eerst het omhulsel en reinig vervolgens beide onderdelen van de masturbator.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply