Een orgasme krijgen: hoe doe je dat?

Het orgasme is het letterlijke hoogtepunt van de seks. Heb je een orgasme, dan voel je een seksuele ontlading. Hier werk je langzaam naartoe als je seks hebt en ook dit is een prettig gevoel. Na het orgasme voel je je prettig en volledig ontspannen.

Hoe je een orgasme kunt krijgen, verschilt per persoon. Ook verschilt het per geslacht hoe je klaar kunt komen. Op deze pagina lees je hier meer over.

Een orgasme krijgen als vrouw

Als vrouw kun je het beste een orgasme krijgen door de clitoris te stimuleren. Dit kun je zelf doen, maar uiteraard ook laten doen door je partner. Je partner kan de clitoris stimuleren met zijn hand(en), maar ook met zijn tong of met een seksspeeltje. Heb je seks met je partner, dan kun je tegelijkertijd zelf je clitoris stimuleren of laten stimuleren door je partner. Zo kom je uiteindelijk klaar.

Sommige vrouwen komen ook klaar door de G-spot te stimuleren. Tijdens de seks met hun partner, of gewoon zelf met de hand of met een seksspeeltje. Het lukt niet iedere vrouw om op deze manier klaar te komen. Door je G-spot eens te stimuleren, kom je er vanzelf achter of jij op deze manier wel of niet klaar kunt komen.

Een orgasme krijgen als man

Als man kun je een orgasme krijgen door de eikel te stimuleren. Met de hand, met de tong of tijdens de vaginale of anale seks. Mannen komen over het algemeen gemakkelijker klaar dan vrouwen. Het kan dus zo zijn dat de man al een orgasme heeft gehad tijdens de seks, terwijl de vrouw nog niet klaargekomen is. De vrouw kan extra gestimuleerd worden door de clitoris tijdens de seks te stimuleren.

De controle loslaten

Wil je klaarkomen, dan moet je de controle loslaten. Bevredig je jezelf, dan is dit niet zo moeilijk. Je laat je simpelweg leiden door je lichaam, tot je een orgasme krijgt. Heb je seks met iemand, dan kan dit wat lastiger zijn. Zeker als je voor het eerst seks hebt met deze persoon of als je voor het eerst seks hebt in het algemeen. Toch is het belangrijk je sekspartner te vertrouwen. Als je hem of haar vertrouwt, laat je de controle los en zo kan de opwinding je lichaam overnemen. Uiteindelijk krijg je hierdoor een heerlijk orgasme.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply