Online daten als alternatieveling? Dit zijn de beste datingsites

Als je een beetje anders bent dan andere mensen, kan het lastig zijn om een leuke partner te vinden. Sommige alternatievelingen hebben geluk en lopen zomaar een leuke man of vrouw tegen het lijf die hen accepteert zoals ze zijn, maar veel andere alternatieve mensen hebben dit geluk niet. Is het jou ook nog niet gelukt om een leuke partner te vinden, simpelweg omdat je een beetje anders bent dan andere mensen? Dan kun je jouw zoektocht ook online voortzetten. Niet zomaar op een standaard datingsite, maar op een website waar meer single alternatievelingen te vinden zijn.

Op deze pagina lees je welke drie datingsites het meest geschikt zijn voor mensen die een beetje anders zijn. Denk hierbij aan mensen die er anders uit zien dan anderen, maar ook aan mensen met een unieke vrijetijdsbesteding, een unieke baan en ga zo maar door.

Datingsite #1: Pepper

Pepper trekt veel ‘normale’ mensen aan, maar heeft ook veel alternatieve singles in het ledenbestand. Een groot voordeel van deze populaire datingsite, is het feit dat je jouw profiel samenstelt aan de hand van een fotocollage. Hier zet je foto’s van jezelf in, maar ook van je hobby’s en eventueel van je werk. Heb je een alternatieve hobby, dan kun je jouw vrijetijdsbesteding uit proberen te leggen in een fotocollage. Door pakkende foto’s over jouw hobby op je profiel te zetten, krijg je wellicht meer begrip en vind je gemakkelijker een leuke partner.

Datingsite #2: Badoo

Je hoeft je ideale partner helemaal niet in Nederland te zoeken: misschien loopt jouw droomman of droomvrouw wel in een ander land rond. Door je in te schrijven op Badoo, kom je vanzelf in contact met leuke singles uit andere landen. Dit is namelijk een internationale datingsite, met veel leden uit Nederland en buiten Nederland. Daar komt nog bij dat de datingsite een ontzettend groot ledenaantal heeft en ook veel alternatieve singles als jij aantrekt.

Datingsite #3: MetJou

Tot slot is er nog de datingsite MetJou. Dit is een Belgische datingsite, die net iets anders werkt dan andere datingsites. De datingsite laat jou namelijk foto’s van leuke singles zien in de zogeheten FotoZapper, waarna jij kunt aangeven wie je beter zou willen leren kennen. Heb je een alternatief uiterlijk, dan kom je op deze manier direct in contact met mensen die jouw uiterlijk juist leuk vinden. Mensen die je niet aantrekkelijk vinden, swipen je namelijk vanzelf wel de andere kant op. Dit werkt lekker gemakkelijk, want dan steek je je energie in ieder geval niet in de verkeerde mensen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply