Een leuke BDSM date vinden doe je zo!

Online dating heeft in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen. Dit is niet voor niets! Op internet kom je sneller in contact met mensen die dezelfde seksuele interesses hebben, als dat jij die hebt. Denk aan mensen die op zoek zijn naar een eenmalige seksdate, mensen die geïnteresseerden in SM seks zoeken, enzovoorts. Ook voor een BDSM date kun je op online datingsites terecht! BDSM is een samenvoeging van drie verschillende afkortingen, namelijk: BD (bondage en discipline), DS (dominantie en submissie) en SM (sadisme en masochisme).

Wat verstaan we onder BDSM dates?

Van de verschillende afkortingen zal SM voor veel mensen de meest bekende afkorting zijn, wat vaak gebruikt wordt als algemene term voor BDSM dates. BDSM is echter meer dan SM alleen, omdat je er veel meer kanten mee op kunt! Denk bijvoorbeeld aan het creëren van machtsverhoudingen in bed, het controleren van een partner, het op een geile manier pijnigen van sekspartners, enzovoorts. Niet iedereen heeft dezelfde voorkeuren tijdens een seksdate. De een kiest voor een bepaalde vorm van dominantie, terwijl anderen het juist fijner vinden om op geile manier gepijnigd te worden. Aan welke vorm van BDSM geef jij de voorkeur tijdens een BDSM date?

Met wie heb ik een BDSM date?

BDSM is een vorm van seksueel contact die in principe voor iedere geïnteresseerde geschikt is. Denk bijvoorbeeld aan een BDSM date met oudere mannen en vrouwen, BDSM date met onervaren jongeren, enzovoorts. Zeker bij een BDSM date waarbij dominantie vooropstaat, is er voor iedereen een geschikte rol ongeacht je leeftijd en geslacht. Het is niet zo dat mannen en vrouwen een vaste rol hebben tijdens het beoefenen van deze vorm van seks.

Wanneer je een BDSM date hebt is het belangrijk om je enigszins te hebben ingelezen in hetgeen je van een BDSM date kunt verwachten. Denk bijvoorbeeld aan de twee kernwoorden van deze vorm van seksueel contact, namelijk: onderdanigheid en dominantie. Onder onderdanigheid verstaan we het uit handen geven van de controle. Dominantie is juist het tegenovergestelde! In dit geval neem je de controle over anderen over. Het overnemen van de controle over een sekspartner kan op verschillende manieren, denk aan:

  • Het vastbinden van een sekspartner met touwen of handboeien;
  • Het op een geile manier (bijvoorbeeld: slaaf, slet, teef, etc.) uitschelden van een sekspartner;
  • Het gebruik van een klein zweepje om een sekspartner op zijn of haar lichaam te kunnen slaan;
  • Een sekspartner verplichten tot het bevredigen van zichzelf of de dominante persoon tijdens de BDSM date;
  • Een combinatie van deze verschillende aspecten.

Een geschikte BDSM date vinden

Het spreekt voor zich dat het erg lastig zal zijn om op straat iemand te vinden die je aan kunt spreken voor een BDSM date. Veel mensen met dergelijke fantasieën zijn hier niet open over, waardoor je mensen met interesse in BDSM dates vaak niet direct herkent. Door gebruik te maken van online datingsites is het vrij eenvoudig om geïnteresseerden te vinden. Er zijn namelijk datingsites die zich specifiek op geïnteresseerden in BDSM dates richten. Weet dat BDSM dates steeds normaler zijn geworden en dat het niet iets is om je voor te schamen! Je zal al snel merken dat er op datingsites veel meer geïnteresseerden te vinden zijn.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply