Is een seksrelatie voor jou interessant?

Waar het vroeger ondenkbaar was om seks te hebben met iemand zonder dat je een relatie met die persoon had, is dit tegenwoordig steeds gebruikelijker. In de afgelopen jaren zijn er verschillende datingsites ontstaan die een platform bieden voor mensen die op zoek zijn naar seks met anderen. Op een dergelijk platform zijn mensen van alle leeftijden actief, evenals dat je hier mensen vindt die interesse hebben in seks met z’n tweeën of seks met z’n drieën. Aan welke vorm van seks geef jij de voorkeur? Veel van de relaties die voortkomen uit het contact op een dergelijk netwerk zijn tijdelijk, als kunnen er ook blijvende seksrelaties ontstaan uit deze seksdates.

De spanning van seks met onbekenden

Voor seks met onbekenden moest je voorheen naar een tippelzone in de stad. Tegenwoordig kun je iemand eerst beter leren kennen via een datingsite, om op deze manier een bepaalde spanning op te bouwen. Naarmate je elkaar beter hebt leren kennen zal het steeds interessanter worden om een seksdate te organiseren. Je wilt immers meer dan alleen met elkaar praten! Het is sterk aan te raden om eerst een aantal keer met elkaar te bellen, of elkaar te bekijken via de webcam. Op die manier weet je zeker dat iemand te vertrouwen is en kun je de lust bij elkaar opwekken.

Door het gevoel van opgewondenheid en lust zal het steeds verleidelijker worden om elkaar ook buiten de datingsite om te ontmoeten. Overigens hoef je een sekspartner voor een serieuze seksrelatie natuurlijk niet via een datingsite te ontmoeten, dit kan ook tijdens het uitgaan in de lokale kroeg.

Zorg voor veiligheid bij een seksrelatie

Een seksrelatie beginnen verloopt doorgaans niet geheel zonder risico’s. Je weet vaak niet zeker of iemand volledig te vertrouwen is, omdat je hem of haar nooit buiten een datingsite om hebt ontmoet. Hoewel datingnetwerken er alles aan doen om kwaadwillende personen van hun datingsite te weren, zijn er nog steeds nepprofielen actief. De mensen achter deze nepprofielen zijn voornamelijk gericht op het afhandig maken van je geld, door je bijvoorbeeld te laten sms’en of bellen naar betaalde nummers. Ook kan iemand aangeven geen geld te hebben voor een treinticket, waardoor hij of zij niet naar je toe kan komen. Maak in zo’n geval nooit geld over, maar ga op zoek naar een andere sekspartner die wel te vertrouwen is.

Spreek daarbij altijd op een neutrale locatie af en heb seks met condooms. Zo voorkom je dat je soa’s overneemt van een onbekende sekspartner, evenals dat je een vrouw niet zwanger kunt maken.

Meer spanning bij een buitenechtelijke seksrelatie

Naast de mogelijkheid om seks te hebben als single, kun je natuurlijk ook kiezen voor een buitenechtelijke seksrelatie. Om te voorkomen dat je huidige relatie stukloopt door deze buitenechtelijke seksrelatie, is het sterk aan te raden om het hierover te hebben met je huidige partner. Er zijn steeds meer stellen die voor een “open relatie” kiezen, waarbij zij het accepteren dat zij allebei af en toe seks met iemand anders hebben. Door seks met anderen te hebben kun je meer spanning in je relatie brengen, waardoor je uiteindelijk beter af bent zo vinden deze stellen.

Het is bij seksrelaties buiten je huidige relatie om erg belangrijk om hier open over te zijn naar elkaar toe. Je wilt voorkomen dat je partner de seksrelatie met iemand anders achter je rug om opmerkt! Dit zal in veel gevallen het einde van je huidige relatie betekenen. Dit is een seksrelatie met een wildvreemde toch niet waard?

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply