Indruk maken op een man: drie tips

indruk maken mannenHeb je een leuke vent gezien in de kroeg, heb je een leuke collega of heb je al tijden een zwak voor een goede vriend? Dan mag je dit best laten merken. De tijd dat vrouwen zich moesten laten veroveren en vooral niet moesten laten merken dat ze iemand leuk vonden, is helemaal voorbij. Als vrouw mag je ook zeker laten zien dat je interesse hebt in een man en hem proberen voor je te winnen, maar hoe doe je dit precies? In dit artikel lees je met welke drie tips je indruk kunt maken op een man.

Tip 1: zoek contact

Kom je een leuke man tegen in de kroeg, heb je een leuke collega of ben je een beetje verliefd op een goede vriend, dan mag je dit best een beetje laten merken door contact met hem te zoeken. Spreek die leuke vent in de kroeg gewoon eens aan, knoop een gesprekje aan met die leuke collega of probeer eens wat meer contact te zoeken met die ene goede vriend. Niet met stomme openingszinnen, maar met spontane opmerkingen die de man kan waarderen en waarmee je duidelijk laat zien dat je interesse in hem hebt.

Tip 2: toon interesse

Niet alleen vrouwen, maar ook mannen vinden het leuk als er interesse wordt getoond in hun leven. Heeft je collega bijvoorbeeld verteld dat hij dit weekend gaat bowlen met zijn vrienden, dan vraag je de maandag erna hoe het bowlen was. Heeft je goede vriend verteld dat het niet goed gaat met zijn oma, dan vraag je hem regelmatig hoe het nu met zijn oma gaat. Het is niet de bedoeling dat je een soort stalker wordt, maar dat je subtiel laat zien dat je naar hem hebt geluisterd en hebt onthouden wat hem bezighoudt. Subtiel, bijna onopvallend en toch erg effectief.

Meer indruk maken?

Ontmoet de leukste singles op Pepper, alleen met complete profielen. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Tevens kom je makkelijk en snel in contact met andere serieuze singles.

Tip 3: indruk maken met je uiterlijk

Veel mannen vinden een mooi innerlijk belangrijker dan een mooi uiterlijk, maar dit betekent zeker niet dat je je uiterlijk niet mag gebruiken om indruk te maken. Ben je verliefd op een collega, dan is er niets mis mee om je iedere dag een beetje extra uit te sloven achter de spiegel. Vind je je beste vriend leuk, dan doe je net even iets meer je best als je met hem afspreekt. Het draait uiteindelijk om je innerlijk, maar je mag hem best een beetje inpakken met je uiterlijk. Bekijk de beste man zoekt vrouw datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply