Iemand uit vragen: drie belangrijke tips

Je hebt een hele leuke man of vrouw ontmoet en je wil deze persoon eigenlijk wat beter leren kennen. Niet met meerdere mensen in de buurt, maar tijdens een gezellig avondje uit met z’n tweeën. Om dit mogelijk te maken, moet je de leuke man of vrouw nog wel mee uit vragen. Hoe je dit precies doet? Dat lees je op deze pagina. Zo geven we op deze pagina drie tips om die leuke man of vrouw mee uit te vragen, zodat je hopelijk snel kunt gaan daten.

Tip 1: blijf nonchalant

Natuurlijk is het spannend om iemand mee uit te vragen, maar laat vooral niet merken dat je zenuwachtig bent. Een beetje zenuwen laten zien is wel schattig, maar zwetend en trillend iemand mee op date vragen is minder aantrekkelijk. Blijf daarom nonchalant, zonder ongeïnteresseerd te lijken. Vind je dit moeilijk? Oefen het gesprek dan eerst even voor de spiegel. Dit klinkt misschien vreemd, maar met een beetje oefening kun je al veel zenuwen wegnemen.

Tip 2: kies het juiste moment

Sommige momenten zijn niet zo geschikt om iemand uit te vragen. Het is belangrijk om je hier bewust van te zijn. Tijdens een concert of avond uit met harde muziek, kan je gesprekspartner jou misschien niet verstaan. Zitten er veel andere mensen bij en hoort iedereen jullie gesprek, dan is het misschien ook niet handig om iemand uit te vragen. Zitten jullie op een begrafenis, dan is het logischerwijs ook niet zo gepast om iemand op date te vragen. Vraag jezelf af of dit moment het juiste moment is en zo niet, wacht dan tot het juiste moment aanbreekt om die leuke man of vrouw uit te vragen.

Tip 3: gebruik je telefoon

Vind je het echt veel te spannend om iemand in het echt uit te vragen? Vraag dan eerst zijn of haar nummer en probeer het vervolgens via de telefoon. Chat eerst wat met elkaar en als het klikt, kun je hem of haar alsnog uit vragen. Dit klinkt misschien een beetje stom, maar veel mensen vinden het juist prettig om uitgevraagd te worden via de telefoon. In dit geval staan ze zelf namelijk ook minder voor het blok. Vind je het face-to-face iemand vragen dus veel te eng, dan kun je het ook op deze manier oplossen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply