Een hopeloze date: hoe kun je zo snel mogelijk vluchten?

date vluchtenHet kan iedereen gebeuren: je spreekt af met een leuke man of vrouw met het idee dat het een leuke date gaat worden, maar het afspraakje blijkt flink tegen te vallen. Er is geen klik, je voelt je ongemakkelijk en eigenlijk wil je het liefst zo snel mogelijk weer naar huis. Hoe je het voor elkaar krijgt om inderdaad zo snel mogelijk te vluchten van je hopeloze date? Dat lees je in de tips in dit artikel.

 

 

Tip: spreek op neutraal terrein af

Om ongemakkelijke situaties te voorkomen als je aan het daten bent, raden wij je altijd aan om op neutraal terrein af te spreken. Nodig je een date bij je thuis uit en blijkt het niet te klikken, dan moet je hem of haar subtiel de deur weten te wijzen. Niet fijn, maar het is ook niet fijn als je bij jouw date thuis zit en eigenlijk zo snel mogelijk weer weg wil. Wat je beter kunt doen, is afspreken in een restaurant, café of op een andere openbare locatie om voor het eerst met elkaar te daten.

Een date ontvluchten: wees eerlijk tegen hem of haar

De beste manier om een hopeloze date te ontvluchten, is door gewoon eerlijk te zijn. Je hoeft je date niet de grond in te stampen, maar je kunt wel zeggen dat je het toch niet helemaal ziet zitten met hem of haar. Leg op een aardige manier uit dat je denkt dat jullie geen match zijn en neem afscheid.

Ontmoet je grote liefde op Pepper!

Op pepper.nl vind je de leukste singles, alleen met complete profielen. Je kunt betrouwbaar daten want alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Kom makkelijk en snel in contact met andere serieuze singles.

Een date ontvluchten: gebruik een smoes om weg te kunnen

Vind je het moeilijk om eerlijk te zijn tegen je date, dan kun je natuurlijk ook nog altijd wegvluchten met een smoes. Vertel hem of haar dat je net een telefoontje hebt gehad van je werk en dat je echt meteen naar huis moet. Of vertel dat je oma in het ziekenhuis ligt en je echt bij haar langs moet gaan, al is dit helemaal niet het geval. Niet erg sterk en misschien ook wel een beetje doorzichtig, maar zo kom je wel weg.

Een date ontvluchten: vraag om hulp van een vriend of vriendin

Tot slot kun je ook vragen aan je beste vriend of vriendin om je van je date te redden. Vraag hem of haar om je te bellen, voer een gesprek alsof er iets heel ergs aan de hand is en zeg dat je echt naar je beste vriend of vriendin moet voor een noodgeval. Je vriendin is gedumpt, je beste vriend heeft zichzelf buitengesloten en jij bent de enige met een sleutel, ga zo maar door. Iets minder doorzichtig dan een slechte smoes en bovendien een goede manier om meteen te kunnen vluchten van een hopeloze date. Bekijk de top 10 datingsites van dit moment.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply