In een dronken staat een appje gestuurd naar mijn ex, wat nu?

dronken app sturenAls je nuchter bent, heb je meer zelfbeheersing dan wanneer je dronken bent. Heb je niets gedronken, dan kun je jezelf vaak nog net tegenhouden om iets stoms te doen. Denk hierbij aan het maken van een verkeerde opmerking in de kroeg, maar ook aan het sturen van een appje naar je ex. Heb je te veel gedronken, dan heb je helaas minder zelfbeheersing en gebeuren dit soort dingen sneller. Heb jij in een dronken staat een appje gestuurd naar je ex en heb je hier ontzettende spijt van? Lees dan in dit artikel wat je hiermee moet doen.

De schade opnemen

Heb je jouw ex een dronken appje gestuurd, maar heb je geen idee wat je precies hebt gestuurd? Dan is het misschien verleidelijk om het gesprek nooit meer te openen of zelfs te verwijderen, maar je kunt beter toch de schade opnemen. Het is vervelend om te moeten lezen als je nuchter bent, maar het is wel belangrijk om precies te weten wat je hebt gestuurd.

Oplossing: niets meer sturen!

De beste manier om met dit probleem om te gaan, is door niets meer te sturen naar je ex. Stuur ook geen berichtje dat je gisteren dronken was en spijt hebt van je actie, want hier schiet je niets mee op. Reageert je ex op het berichtje, dan hoef je hier ook niet op te reageren. Zeker als het een negatieve reactie is, kun je jezelf dit soort vervelende gesprekken beter besparen. Kun je de verleiding niet weerstaan om te reageren? Verwijder het gesprek dan gewoon in WhatsApp of verwijder gewoon het nummer van je ex. Wil je ook niet dat hij nog contact met jou op kan nemen, dan blokkeer je het nummer van je ex.

Op zoek naar een relatie?

Maak het realiteit via Parship! Bij Parship vindt je voornamelijk hogeropgeleiden ouder dan 30 jaar met een serieuze relatiewens. 1 op de 3 vindt een relatie!

Dronken appjes sturen: zo voorkom je het

De beste manier om te voorkomen dat je je ex een stom berichtje stuurt als je dronken bent, is door je ex uit je hoofd te zetten. Denk je niet meer aan je ex, dan doe je dit ook niet als je dronken bent. Ben je er niet helemaal zeker van dat je je ex uit je hoofd hebt gezet? Verwijder dan zijn nummer uit je contactenlijst voor je de kroeg in gaat en verwijder jullie gesprek in WhatsApp. Zo kun je geen contact met hem zoeken, al zou je dat nog zo graag willen als je dronken bent.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply