Drie tips om de perfecte eerste date organiseren

Je hebt de moed bij elkaar geraapt en je grote liefde op date gevraagd. Hij of zij heeft toegestemd en nu is het aan jou om een leuke date te organiseren. Omdat de eerste date moet leiden tot een tweede date en uiteindelijk tot een gelukkig leven samen, staat er veel op het spel. Wil jij de perfecte date organiseren, maar weet je niet zo goed hoe? Lees dan snel verder, want in dit artikel lees je hoe jij een onvergetelijke eerste date kunt organiseren.

Tip 1: organiseer een activiteit die bij jullie past

Je kunt je date gewoon op het terras of in een restaurant organiseren, maar het is eigenlijk leuker om iets samen te doen. Bovendien is dit ook veel beter voor de zenuwen, want bij een date met activiteit hoef je niet zo veel na te denken over wat je moet zeggen. Omdat jullie samen iets doen, komen de gesprekken vanzelf op gang.

Je organiseert een date met een activiteit die bij jullie allebei past. Zijn jullie bijvoorbeeld allebei groot liefhebber van wijn? Dan organiseer je een wijnproeverij. Houden jullie allebei veel van dieren, dan plan je een dagje dierentuin in. Voor iedere date is er wel een leuke activiteit te bedenken.

Tip 2: besteed aandacht aan je uiterlijk

Je zorgt niet alleen voor een goede indruk door een leuke date te organiseren, maar ook zeker door goed verzorgd op je date aan te komen. Neem een douche, zorg voor een verzorgd kapsel, kleed je leuk aan en zorg ervoor dat je lekker ruikt. Is het erg warm of heb je een actieve date gepland, dan raden wij je aan om wat deodorant mee te nemen tijdens je date. Met een flesje deo in je tas weet je namelijk zeker dat je altijd fris ruikt.

Tip 3: denk alvast na over gespreksonderwerpen

Vind je het erg spannend om te daten en ben je bang dat je dicht slaat als je eenmaal tegenover je date zit? Bedenk dan alvast wat onderwerpen om met jouw date over te praten. Je hoeft geen gesprekskaartjes te maken om mee te nemen naar je date, maar het is niet verkeerd om alvast een beetje na te denken over jullie gespreksonderwerpen. Zeker als je van jezelf weet dat je dicht slaat als je zenuwachtig bent, is het een goed idee om jullie gesprekken stiekem een beetje voor te bereiden.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply