Drie redenen waarom Tinder zo populair is

Tinder is een populaire dating app, die in Nederland maar liefst 1,5 miljoen gebruikers heeft. Lang niet alle gebruikers van Tinder gebruiken de app dagelijks, maar dit neemt niet weg dat de applicatie erg populair is in Nederland. Ben jij benieuwd waarom Tinder zo populair is? Lees dan in dit artikel waarom Nederlandse singles zo graag gebruik maken van Tinder.

‘Swipen’ op Tinder is een leuke bezigheid

Veel mensen vinden het leuk om de profielen van andere singles vluchtig te bekijken en de mensen die ze leuk vinden naar rechts te ‘swipen’. Ze doen dit als ze thuis op de bank zitten, maar ook als ze in de trein zitten, op de bus moeten wachten, een saaie verjaardag hebben en ga zo maar door. Het is niet per se een hobby, maar wel een leuke manier om de tijd te doden. Ontmoet je ondertussen ook nog leuke mensen, dan is dit al helemaal een mooie bijkomstigheid.

Tinder werkt gemakkelijk en vluchtig

Tinder werkt gemakkelijk: je hoeft een profiel alleen naar rechts te ‘swipen’ en je geeft al aan dat je iemand leuk vindt. Vind je iemand niet leuk, dan is dit net zo gemakkelijk en snel aangegeven. Via Tinder leg je in een mum van tijd (vluchtige) contacten met leuke singles, soms wel met tientallen mensen tegelijk. Ook het aanmaken van een profiel is gemakkelijk en zo gebeurd, aangezien je bijna niets in hoeft te vullen om jouw Tinder profiel samen te stellen.

Tinder heeft veel gebruikers

Tot slot heeft Tinder veel gebruikers en dit betekent dat de kans groot is dat je hier een of meerdere leuke singles leert kennen. Zeker als je veel matches hebt, is de kans groot dat hier wel een keer iemand tussen zit die je echt leuk vindt. Je zal dan ook zeker niet de eerste zijn die zijn of haar partner via Tinder heeft leren kennen, want er komen echt serieuze relaties voort uit deze app.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply