Daten met een Surinamer: drie tips

Tientallen jaren geleden werd er vooral met mensen van dezelfde afkomst en met dezelfde achtergrond gedate. Tegenwoordig is dit helemaal niet meer zo gebruikelijk. Steeds meer mensen vallen op mannen of vrouwen met een andere afkomst en een andere achtergrond en gaan hier actief op zoek in hun (online) zoektocht naar de liefde. Val jij bijvoorbeeld op Surinamers, maar ben je zelf Nederlands(e)? Dan was dit vroeger misschien een beetje lastig, maar date je nu gewoon met een Surinaamse dame of heer.

Wil jij met een leuke Surinamer daten? Gebruik dan de drie tips in dit artikel om jouw date te laten slagen.

Leer elkaar eerst goed kennen

Hoe beter je elkaar kent, hoe gemakkelijker een date gaat en hoe beter jullie tijdens de date met elkaar kunnen praten. Kennen jullie elkaar al wat beter, dan gaan de gesprekken namelijk veel gemakkelijker. Wij raden je dan ook aan om niet meteen met iemand te gaan daten, maar deze persoon eerst eens wat beter te leren kennen. In dit geval is er meer kans op een klik en voel je je bovendien wat meer op je gemak tijdens de date.

Bespreek de ideale date samen

Je kunt het heft in eigen handen nemen en zelf de ideale eerste date plannen, maar dan loop je altijd het risico dat jouw date niet zo goed ontvangen wordt. Plan je bijvoorbeeld een hele sportieve date, terwijl de ander helemaal niet zo sportief is? Dan kan de date echt in het water vallen. Plannen jullie de date samen, dan weet je zeker dat jullie de date activiteit beide leuk vinden en is de date sneller een succes.

Kijk naar jullie overeenkomsten

Surinamers hebben een andere cultuur, met andere tradities, gebruiken, normen en waarden. Focus je je op de verschillen tussen jullie culturen, dan kan dit voor problemen zorgen. Focus je je op de overeenkomsten die jullie hebben, dan is er meer kans van slagen. Blijf daarom samen altijd naar overeenkomsten zoeken en laat deze overeenkomsten jullie verschillen compenseren. Op deze manier is er zeker kans op een toekomst tussen jullie twee.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply