De 3 beste datingsites van Frankrijk

Wil je een knappe Franse dame ontmoeten of wil je je laten verleiden door een romantische Fransoos? Dan kun je direct op de trein richting Parijs stappen, maar je kunt je ook gewoon inschrijven voor een Franse datingsite. Heb je eenmaal een leuke dame of knappe man ontmoet via het internet? Dan kun je altijd nog naar Frankrijk reizen. Tot die tijd is het net zo gemakkelijk om online te chatten met leuke Franse singles.

De beste Franse datingsite vinden

Je maakt al een tijdje gebruik van Nederlandse datingsites en weet precies welke websites wel of juist niet goed zijn. Ga je voor het eerst online daten op een Franse datingsite? Dan is dit wat lastiger om te beoordelen. Gelukkig kunnen wij je een handje helpen. Dit doen we door de drie beste datingsites van Frankrijk te beschrijven in dit artikel.

De datingsites op deze pagina staan in willekeurige volgorde. Dit betekent dat eigenlijk alle Franse datingsites die hieronder worden beschreven, even goed zijn.

Badoo

Badoo is een internationale datingsite, die ook in Frankrijk veel gebruikt wordt. Toen de datingsite net bestond, waren hier voornamelijk mensen actief die online nieuwe vriendschappen wilden sluiten. Tegenwoordig is dit wel anders. Badoo is een van de grootste datingsites van de wereld. Er zijn gebruikers die alleen vriendschappen willen sluiten, maar de meeste singles op Badoo zoeken toch echt een relatie. Hier pas jij dan ook precies tussen, met je wens om een leuke Franse single te ontmoeten.

Badoo werkt in principe op basis van je huidige locatie. Dit betekent dat de datingsite je locatie achterhaalt en vervolgens profielen laat zien van mensen bij jou in de buurt. Dit is natuurlijk niet handig als je een Franse schone of knappe Fransoos wil ontmoeten. Gelukkig is hier iets aan te doen. Je kunt met de zoekfunctie van Badoo namelijk ook gericht zoeken naar singles in Frankrijk.

Meetic

De naam Meetic heb je hoogstwaarschijnlijk nog nooit gehoord, maar de kans is groot dat je de datingsite Lexa wel kent. Waar Nederlandse singles gebruik maken van deze datingsite, zijn Franse singles actief op Meetic. Dit is het moederbedrijf van het Nederlandse bedrijf Lexa. Date je op Meetic, dan maak je in feite gebruik van de Franse variant van Lexa.

Een groot voordeel van het online daten op Meetic, is het feit dat deze datingsite veel lijkt op de Nederlandse variant Lexa. Heb je in het verleden al eens gebruik gemaakt van deze datingsite? Dan hoef je niet te wennen aan je nieuwe datingsite, want de functies van Meetic zijn vrijwel hetzelfde. Een ander voordeel van de datingsite, is het feit dat de website erg populair is onder Franse singles. Zo heeft de site maar liefst 6 miljoen Franse leden.

Goed om te weten: op Meetic vind je voornamelijk serieuze singles. Voor een one night stand met een Franse dame of knappe Fransman is de website dan ook minder geschikt.

Parship

Tot slot kun je je inschrijven bij de Franse variant van Parship, ofwel Parship.fr. Tot een tijdje geleden werden er alleen hogeropgeleide singles toegelaten op deze datingsite, ook in Frankrijk. Dit is al een tijd niet meer zo, maar er zijn nog altijd veel hogeropgeleide singles actief op de website. Wil je een hogeropgeleide Franse dame of Fransman ontmoeten? Dan is deze datingsite perfect voor jou.

Een voordeel van het gebruik van de Franse variant van Parship, is het feit dat deze website veel op de Nederlandse variant van Parship lijkt. Heb je ervaring met deze datingsite, dan heb je de Franse website in een mum van tijd onder de knie. Daar komt nog bij dat het aantal mensen dat op Parship een serieuze relatie vindt, erg groot is. Maar liefst 1 op de 3 gebruikers van de datingsite slaagt in zijn of haar zoektocht naar online liefde, ook op de Franse variant van Parship. Zoek je een datingsite met een hoog slagingspercentage? Dan is deze Franse datingsite zeker iets voor jou.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply