De beste date tips voor mannen, voor een perfecte eerste date

Je hebt een leuke vrouw ontmoet en wilt haar beslist beter leren kennen door met haar serieus te gaan daten. Zij moet namelijk ook als een blok op jou vallen en je wilt het absoluut niet verpesten met afgezaagde zinnen of lange stiltes tussen jullie, omdat je niet weet wat je wel of niet moet zeggen. Hoe geef je je droomvrouw het gevoel dat zij na één date verder met jou wilt gaan en meer? Hoe zorg je ervoor dat zij ook verliefd wordt tijdens jullie eerste afspraak? De beste date tips voor mannen die alles uit de kast halen voor hun nieuwe liefde komen in dit artikel aan bod.

Tip 1: Onderscheid je van andere mannen

Hoe zorg je ervoor dat je de leukste man op aarde wordt voor haar? Door niet te overdrijven of op te scheppen hoe geweldig en leuk jij wel niet bent. Je zult zeker door de mand vallen en blijf gewoon dicht bij jezelf. Praat niet teveel over jezelf, maar luister ook naar haar. Toon interesse in de dingen waar zij van houdt en onthoudt elk klein detail die later van pas kunnen komen, zodat zij weet dat je naar haar geluisterd hebt.

Tip 2: Neem haar mee uit naar een unieke speciale locatie

Als je gaat daten, ligt het plezierig verloop ervan toch meestal aan de locatie waar jullie heen gaan. Negen van de tien mannen gaan naar een restaurant om rustig van elkaars aanwezigheid te genieten. Wil je echt een unieke date belevenis meemaken en deze vrouw voor je winnen kun je ook:

  • Romantische boottocht maken, romantiek in overvloed
  • Dinershow
  • Neem haar mee uit dansen
  • Ga picknicken

Laat haar kennismaken met jouw romantische kant!

Tip 3: Laat jouw hobby’s en interesses zien

Heb jij een passie voor een speciale hobby of iets, dan heb je bij de vrouwen al een streepje voor. Betrek haar in jouw interesses en laat zien dat zij daar ook deelgenoot van mag maken. Het kan een leuke ervaring en belevenis zijn dat ze kan zien wat jou boeit.

Tip 4: Uitwaaien op het strand

Neem haar mee naar het strand, met een beetje geluk waait het zodat je haar stevig vast mag houden. Misschien ervaar je het een beetje als kinderachtig, maar vrouwen houden wel van tikkertje doen of een beetje speels elkaar achterna rennen. Elkaars slordige haren zien is reden om te lachen en wetend dat het in de ochtend als je wakker wordt (het liefst samen) dat het er ook zo uitziet!

Tip 5: Ga samen naar een workshop

Op een eerste date samen een workshop aandoen, het kan allemaal. Het maakt niet uit welke workshop je samen uitzoekt, het gaat erom dat jullie samen iets aan het doen zijn en waar humor niet mag ontbreken. Hoe meer je te doen hebt, hoe ontspannender het wordt tussen jullie.

Tip 6: Wees een goede zoener

Wanneer alles heel goed gaat en je de bovenstaande tips hebt gebruikt. Dan kan het bijna niet anders dat er gezoend gaat worden. Belangrijk is dat je één kans hebt, want als ze een slechte ervaring heeft, dan is de kans dat ze nog een zoen wil nihil.

Belangrijk is dat je adem goed is. Ben je een roker, neem vooraf een mintsnoepje zodat je adem weer fris is. En om haar goed te zoenen is het slim om de eerste paar seconden om haar te volgen. Op deze manier weet je wat ze lekker vindt!

Tip 7: Verwen haar tussen de lakens

Als de date zo fijn is dat jullie uiteindelijk met elkaar in bed belanden. Dan is het van groot belang dat je haar goed kan verwennen. Na het zoenen voelde ze al een klik en je wil dit natuurlijk niet verloren laten gaan.

Zorg ervoor dat je haar goed opwindt, neem de tijd en sla het voorspel niet over! Als ze goed opgewonden is dan kan je haar natuurlijk omver blazen, maar hoe kan je dit doen? Nou, door een vrouw goed te beffen! Wie weet krijgt ze er zelfs een orgasme van en dan heb je helemaal een onuitwisbare indruk achtergelaten!

Met deze datingtips heb je 100% kans dat de vrouw van je dromen ook verliefd op jou gaat worden!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply