Als man een single man vinden

man zoekt manHet samenzijn van twee mannen wordt in de Westerse wereld steeds meer geaccepteerd door de bevolking. Het blijft voor veel mannen echter lastig om een geschikte single man te vinden om samen het leven mee te kunnen delen. Vaak zie je immers niet aan een man wat zijn geaardheid is. Daarbij vindt niet iedere man het fijn om naar een bar voor homoseksuele mannen te gaan. Om ongemakkelijke situaties in een gemixte uitgaansgelegenheid te voorkomen kiezen veel single mannen ervoor om contactadvertenties op internet te plaatsen. Hoe zorg je er echter voor dat je contactadvertentie opvalt, zonder dat je single mannen afschrikt?

Plaats contactadvertenties op internet

Contactadvertenties werden voorheen vaak in kranten of tijdschriften geplaatst. Dat is inmiddels achterhaald, met de komst van tal van verschillende datingsites voor hetero- en homoseksuele mannen. Niet alleen is je bereik op internet veel groter, ook kun je op internet contactadvertenties op websites plaatsen die enkel bezocht worden door andere single homoseksuele mannen. Naast deze voordelen is het heel eenvoudig om online een contactadvertentie te plaatsen.

Tip: ben je pas kortgeleden uit de kast gekomen? Op internet zijn veel meer mannen zoals jij! Dit maakt het makkelijk om met andere homoseksuele mannen in contact te komen, dan in een kroeg of op straat.

Homoseksuele man daten?

Maak het realiteit via gayParship! Bij gayParship vindt je voornamelijk hogeropgeleiden ouder dan 30 jaar met een serieuze relatiewens.

Geef je wensen en verwachtingen weer

Een van de belangrijkste aspecten bij online dating voor homoseksuele mannen is het scheppen van duidelijkheid in je verwachtingen en wensen. De een is op zoek naar een sekspartner voor een of twee korte afspraakjes, terwijl anderen juist zoeken naar een single man voor een langere relatie. Door je verwachtingen duidelijk aan te geven voorkom je dat er misverstanden en teleurstellingen ontstaan.

Maak je profiel persoonlijk

Duidelijkheid is niet alleen belangrijk bij het delen van je verwachtingen, ook bij het samenstellen van je profiel speelt dit een rol. Zorg ervoor dat je profiel vertelt wie je bent en waar je voor staat. Denk hierbij aan simpele dingen als je leeftijd, je interesses en je woonplaats, maar ook aan een levensmotto of het moment dat je voor het eerst uit de kast kwam en je homoseksuele gevoelens met anderen deelde.

Bij veel online datingsites wordt de mogelijkheid geboden om een of meerdere foto’s aan je profiel toe te voegen. Zo word je profiel nog persoonlijker en heeft een andere single direct een goed beeld van je. Zorg ervoor dat je een recente foto kiest, zodat duidelijk zichtbaar is welke kleur haar je hebt en wat je kledingstijl is. Verklap niet meteen alles, maar houd ook iets voor jezelf! Geef jezelf bijvoorbeeld niet meteen volledig bloot, maar houd je bovenlichaam nog even bedekt op de foto. Zo blijven sommige aspecten een verassing voor een mogelijk partner. Bekijk de beste homo datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply