Een afspraakje maken met swingers: hoe regel je dat?

Eerder schreven we een blogbericht over swingers: stelletjes die met andere stelletjes afspreken om seks met elkaar te hebben. Spreekt je dit wel aan en lijkt je partner het ook wel wat om een keer seks te hebben met iemand anders? Lees dan in dit artikel hoe je in contact kunt komen met swingers om een spannend afspraakje in te plannen.

Swingers zoeken: meld je aan voor een swingers datingsite

De gemakkelijkste manier om swingers te zoeken om mee af te spreken, is door je aan te melden op een swingers datingsite. Dit is een datingsite die specifiek gericht is op mensen die willen swingen en hun ideale afspraakje graag online willen regelen. Je maakt een profiel aan voor jezelf en je partner en je bekijkt de leden van de swingers datingsite om een stelletje te vinden waar jullie graag mee af willen spreken.

Het vinden van het ideale stelletje om mee te swingen

Je hebt niet zomaar seks met iedereen die je op de swingers datingsite tegenkomt. Voor de beste seks, is het belangrijk dat je afspreekt met een stelletje waar echt een klik mee is. Neem daarom niet zomaar contact op met ieder stelletje op de swingers datingsite, maar bepaal voor jezelf aan welke eisen jouw ideale swingers stelletje moet voldoen en neem alleen contact op met de mensen die aan deze eisen voldoen. Wil je bijvoorbeeld een stelletje in dezelfde leeftijdscategorie? Dan laat je jongere en oudere stelletjes links liggen. Wil je een stelletje die al wat langer swingt en wat meer ervaring heeft op partnerruil gebied, dan zoek je hier actief naar. Is er vervolgens een klik in het contact, dan kun je met het stelletje afspreken om te swingen.

Voor de eerste keer afspreken: drie belangrijke tips

Je hebt een leuk stelletje gevonden om mee te swingen en je wil met dit stelletje afspreken. Omdat het de eerste keer is dat jullie gaan swingen, is het niet zo gek dat jullie niet precies weten wat te doen. Wij geven jullie daarom drie belangrijke tips voor een geslaagd afspraakje met swingers in onderstaande tekst.

Tip 1: geef van tevoren aan wat jullie wel en niet willen doen. Het is belangrijk om eerlijk en transparant te zijn, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan tijdens het afspraakje met de swingers. Door duidelijk te zijn over wat je wel en niet wil doen, hoef je dit tijdens het afspraakje zelf niet meer te bespreken.

Tip 2: spreek af in een hotel. Je spreekt liever niet bij je thuis af, aangezien je dan vreemde mensen in je huis moet laten. Ook ga je liever niet naar het huis van de swingers, maar spreek je op neutraal gebied af. Een hotel in de omgeving is een goede plek voor een afspraakje met swingers.

Tip 3: maak afspraken met je partner. Misschien wil je bepaalde dingen wel of niet. Geef dit van tevoren aan bij je partner, zodat hij of zij hier rekening mee kan houden. Maak afspraken over wat wel kan en wat zeker niet kan, zodat het afspraakje met de swingers niet voor problemen in de relatie zorgt. Extra tip: spreek een codewoord met elkaar af, dat gezegd kan worden als er iets gebeurt wat als onprettig wordt ervaren. Zegt iemand het codewoord, dan weet je dat die persoon het niet fijn vindt en het misschien tijd is om naar huis te gaan.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply