Activiteiten van Relatieplanet voor singles

relatieplanet eventsRelatieplanet organiseert verschillende evenementen om singles met elkaar in contact te brengen. Een van de evenementen die geregeld georganiseerd wordt, is een feest voor single mannen en vrouwen. In dit artikel geven we je een beschrijving van dergelijke Relatieplanet feesten, zodat je een beeld hebt van wat je kunt verwachten. Let goed op, bij veel van deze feesten moet je een reservering plaatsen om hierbij aanwezig te kunnen zijn. Dit voorkomt dat de feesten te massaal en onoverzichtelijk worden.

Verschillende evenementen van Relatieplanet

Voor veel single mannen en vrouwen staat Relatieplanet voornamelijk bekend om haar activiteiten als datingsite. Wist je echter dat er ook verschillende evenementen voor jong en oud georganiseerd worden door Relatieplanet? Veel van deze evenementen zijn voor iedere doelgroep toegankelijk, waarvan single party’s, speeddate avonden en groepswandelingen goede voorbeelden zijn.

Party’s voor singles

Als single ben je op zoek naar een leuke man of vrouw, die de rest van zijn of haar leven met je wil delen. Dat is echter niet het enige! Je wilt ook op z’n tijd kunnen ontspannen en nieuwe mensen kunnen ontmoeten op vriendschappelijke basis. De party’s voor singles van Relatieplanet bieden je deze mogelijkheid. Deze single party’s worden vrijwel iedere maand door de datingsite georganiseerd en trekken zo’n 1.000 tot 2.500 duizend singles per evenement. Dit maakt de kans erg groot dat je leuke potentiële partners tegenkomt! Relatieplant organiseert de feesten met Claus Company BV, afkomstig uit Hoofddorp, waardoor de feesten altijd op locaties van dit bedrijf georganiseerd worden. Wanneer je inlogt op de website van Relatieplanet vind je precies waar de eerstvolgende feesten georganiseerd worden.

Deze single party’s zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd en geaardheid. Je zal hier dan ook singles treffen van nog geen 20 jaar, tot singles die al over de 50 jaar zijn. De evenementen zijn doorgaans erg goed georganiseerd en onder het genot van een hapje en drankje kun je genieten van de muziek van verschillende livebands of dj’s. Tijdens het evenement kun je op een leuke manier kennismaken met andere singles. Een ticket voor de single party’s van Relatieplant kost gemiddeld vijftien euro per keer.

Zin in Daten?

Ontmoet leuke singles op Relatieplanet. Dit is snelste weg naar een serieuze relatie (42% kans). Schrijf je nu gratis in!

Een avondje speeddaten

Wil je op één avond in contact komen met vijftien verschillende single mannen of vrouwen? Dit kan tijdens een avondje speeddaten met de singles van Relatieplanet. Tijdens deze avonden word je in een korte tijd voorgesteld aan tien tot vijftien verschillende singles, die ieder vier of vijf minuten de tijd krijgen om zich aan je voor te stellen. Wanneer alle singles zich aan je hebben voorgesteld kun je op de afsluitende borrel nog eens naar je favoriet lopen om meer over hem of haar te weten te komen en een afspraak voor een serieuze date in te plannen.

Niet iedere speeddate avond is voor alle leden van Relatieplanet te bezoeken. Als jongere wil je immers niet tegenover iemand van 50 jaar komen te zitten en andersom. De avonden worden daarom voor een specifieke doelgroep georganiseerd. Ook de locatie van de speeddate avonden verschilt per keer. Zo vind je altijd een leuke speeddate avond bij jou in de buurt, georganiseerd door een van de grootste datingsites in Nederland. Om deel te kunnen nemen aan een speeddate avond dien je gemiddeld twintig euro per keer te betalen. Hierbij zit een welkomstdrankje inbegrepen om de avond direct goed te kunnen beginnen.

Samen een dagje wandelen

Wanneer je weinig hebt met een avondje feesten of speeddaten kun je voor een groepswandeling van Relatieplanet kiezen. Net als bij de andere evenementen worden ook de groepswandelingen door heel Nederland georganiseerd. Deze wandelingen zijn voornamelijk onder een wat ouder publiek populair. Staatsbosbeheer zal je samen met Relatieplanet naar de mooiste plekken leiden tijdens deze groepswandelingen. Doordat er bij veel wandelingen een boswachter mee zal lopen, wordt er tijdens het evenement meer verteld over de flora en fauna in de omgeving. Dit maakt de groepswandelingen des te interessanter!

Tijdens de wandeling heb je alle tijd om kennis te maken met andere singles, zonder dat je het gevoel zal hebben dat je moet blijven praten. Er is immers niets fijner dan de rust van de natuur. Bij ieder groepswandeling organiseert Relatieplanet een afsluitende borrel om de dag op een leuke manier af te sluiten. Hier heb je de kans om die ene leuke single man of vrouw nog net iets beter te leren kennen.

Uiteenlopende workshops

Naast de feesten, wandelingen en speeddate avonden kun je kiezen voor een van de verschillende workshops en cursussen die Relatieplanet organiseert. Je vindt voor ieder wat wils, voor jong en oud! Voorbeelden van workshops die georganiseerd worden zijn kook- en cocktailworkshops, wijnproeverijen en meer van dit type workshops. Tijdens de workshops en cursussen houd je je vanzelfsprekend niet alleen bezig met de workshop/cursus zelf, maar ook met de andere deelnemende singles. Je hebt de ruimte om met anderen in contact te komen en elkaar beter te leren kennen.

Ook leuk is een cursus als “Succesvol daten”, waarbij experts op het gebied van relaties meer vertellen over het vinden van een partner en daten. Veel singles blijken het erg lastig te vinden om te daten, waardoor advies wenselijk kan zijn. Daarbij heb je tijdens deze cursussen de mogelijkheid om de geleerde tips en tricks direct in de praktijk te brengen door andere singles beter te leren kennen. Let er hierbij op dat je wel kiest voor een cursus die op een fysieke locatie gegeven wordt. Sommige cursussen worden enkel online aangeboden, waardoor je geen mogelijkheid hebt om andere singles te leren kennen. Je vindt een overzicht van de georganiseerde cursussen op de website van Relatieplanet.

Op reis met andere singles

Tot slot kun je het grootser aanpakken door op vakantie te gaan met andere singles! Niet alleen is een vakantie ontspannend, ook heb je de tijd om in alle rust singles te leren kennen. Veel singles vinden een vakantie samen meer ontspannend dan een korte avond feesten of speeddaten. Deze reizen worden veelal georganiseerd in samenwerking met reisorganisaties als TUI en Maris Life. Vaak worden de reizen aangepast op de doelgroep van de reis. Je kunt hierbij onder meer kiezen tussen reizen voor jongeren, eenoudergezinnen met kinderen en reizen voor ouderen. Door de ervaring die deze reisorganisaties hebben in het organiseren van groepsreizen, worden de reizen van Relatieplanet doorgaans als zeer goed bestempeld.

Naast de verschillende doelgroepen voor de single reizen van Relatieplanet, heb je ook de keuze uit verschillende soorten reizen. Denk aan korte stedentrips, lange rondreizen langs verschillende stenen en een reis naar Amerika of het Verre Oosten. Bekijk de top 10 datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply