5 begroetingstips bij een eerste date

5-begroetingstipsSchud de hand

Met een hand als begroeting zit je altijd goed, zo ook op je eerste date. Jullie kennen elkaar immers nog niet zo goed. Ook al blijft het geven van een hand wat aan de formele kant, in combinatie met een vrolijke glimlach is een handdruk een uitstekende manier om je date te begroeten.

Een kus op de wang

Op zoek naar iets minder formeels? Geef je date een zoen. Niet gelijk drie, één kusje op de wang volstaat. Zorg wel dat je dat ene kusje dan ook op de goede wang geeft, anders botsen jullie gezichten tegen elkaar… awkward! De rechterwang wordt meestal het eerst gezoend, dat is dus links voor jou.

De combinatie

Kan je niet kiezen? Wees creatief en combineer de hand met een zoen voor een spetterende groet! Steek je hand uit en leun wat naar voren. Begrijpt de ander dit en doet hij of zij dit ook? Dan kun je de handdruk gerust bezegelen met de zoen.

De knuffel

Stel, je hebt elkaar al de hele tijd berichtjes lopen sturen en kent elkaar al een beetje. Dan is slechts een hand of zoen misschien niet zo op zijn plaats. De knuffel biedt uitkomst; een losse, informele begroeting die de spanningen van een eerste afspraakje als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. Let er wel op dat je date de knuffel ziet aankomen zodat hij of zij terug kan knuffelen.

Ontmoet je grote liefde op Pepper!

Op pepper.nl vind je de leukste singles, alleen met complete profielen. Je kunt betrouwbaar daten want alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Kom makkelijk en snel in contact met andere serieuze singles

De afwachtende houding

Als je niet zo goed weet wat een passende begroeting is voor jouw afspraakje, dan kan je het ook aan hem of haar overlaten om de eerste stap te zetten. Niet gelijk je hand uitsteken, maar even afwachten wat je date doet. Simpele oplossing natuurlijk, maar origineel en initiatiefrijk is het helaas niet 🙂

Wat moet ik nou kiezen?

Zorg dat, bij wat je ook doet, je zelfvertrouwen uitstraalt door de ander aan te kijken, vriendelijk te lachen en te letten op de lichaamstaal. Til niet te zwaar aan je eerste begroeting, want een beetje gestuntel heeft ook zo z’n charme! Bekijk de beste datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply