Contigo Contact

Contigo Contact is de naam van een non-profitorganisatie die lesbische en biseksuele dames uit Nederland en België met elkaar in contact brengt. De datingsite is een soort online bemiddelaar voor contacten tussen dames en is al sinds 1999 gespecialiseerd in het samenbrengen van leuke vrouwen.

Contigo Contact: verouderd, maar zeker succesvol

Kijk je op de website van Contigo Contact, dan valt vrijwel meteen op dat het design van de site een beetje verouderd is. Het bedrijf is opgericht in 1999 en dit zie je nog wel een beetje terug in de website. Nu denk je misschien dat de diensten werkwijze van de bemiddelaar ook verouderd zijn, maar dit is zeker niet het geval. De bemiddelaar is nog altijd erg succesvol in het koppelen van leuke dames, dus laat je zeker niet afschrikken door het verouderde design van de site.

Een advertentie plaatsen op Contigo Contact

Voor een kleine vergoeding kun je een advertentie plaatsen op Contigo Contact. Krijg je hier reacties op, dan krijg je deze reacties via e-mail binnen. Uiteindelijk kies je uiteraard zelf op welke reacties je wel in wil gaan en welke reacties je links wil liggen: de website stuurt je gewoon alle reacties door.

 

6.5 Total Score
Contigo Contact Review

De datingsite is een soort online bemiddelaar voor contacten tussen dames en is al sinds 1999 gespecialiseerd in het samenbrengen van leuke vrouwen.

Populariteit
6.5
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
6.5

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply