BiLove is een datingsite die zich richt op biseksuele vrouwen. De website richt zich niet alleen op vrouwen die zich enkel en alleen aangetrokken voelen tot andere vrouwen, maar ook op vrouwen die nieuwsgierig zijn naar seksueel contact met een andere vrouw. Of je nu lesbisch bent of wel eens een ‘uitstapje’ wil maken: je kunt je aanmelden bij BiLove om een leuke vrouw te ontmoeten.

De betrouwbaarheid van BiLove

Om de betrouwbaarheid van een datingsite te beoordelen, wordt er ten eerste gekeken naar de keurmerken of echtheidskenmerken die een datingsite heeft. Een klein minpunt voor BiLove, is dat deze datingsite geen keurmerken of echtheidskenmerken heeft. Dit betekent niet dat de datingsite onbetrouwbaar is, maar het is wel een klein minpuntje. Wat weer wel een pluspunt is voor BiLove, is dat de datingsite enkele succesverhalen van (ex-)leden toont. In deze succesverhalen kun je lezen hoe andere vrouwen een leuke partner hebben gevonden via de datingsite: iets wat jij ook kunt doen als je lid wordt van BiLove.

Waar je wel op moet letten als je gaat daten via BiLove, is dat deze datingsite geen controles uitvoert om fake leden te ontdekken. Dit betekent dat je meer kans hebt om in aanraking te komen met een fake lid als je via deze datingsite op zoek gaat naar leuke contacten dan bij andere datingsites die hun profielen wel controleren.

Inschrijven bij BiLove

Om je in te schrijven bij BiLove, vul je enkele persoonlijke gegevens in. Denk hierbij aan je profielnaam, een wachtwoord, je e-mailadres, je geboortedatum, het land en de provincie waar je woont, je leeftijd en een korte omschrijving van jezelf. Ook geef je aan naar wat voor partner je op zoek bent, bijvoorbeeld door haar ideale leeftijd in te vullen. Heb je alles ingevuld, dan krijg je een e-mail van BiLove om jouw accountaanvraag te bevestigen. Heb je op de link in deze mail geklikt, dan kun je jouw profiel verder gaan invullen en op zoek gaan naar leuke dames op BiLove.

De kosten van BiLove

Je kunt je gratis aanmelden op BiLove, maar dan kun je geen berichten sturen naar andere leden en ook niet alle profielen van andere leden bekijken. Wil je berichten sturen naar leuke dames en de profielen van andere leden kunnen bekijken, dan heb je een premium lidmaatschap nodig. Dit lidmaatschap wordt aangeboden in de volgende vormen:

  • Een lidmaatschap van een kwartaal voor 43,95 euro.
  • Een lidmaatschap van een half jaar voor 59,70 euro.
  • Een ldimaatschap voor een jaar van 79,95 euro.

Hoe langer je jouw lidmaatschap afsluit, hoe goedkoper je maandelijks uit bent. Voor het lidmaatschap van een kwartaal betaal je bijvoorbeeld 14,65 euro per maand, terwijl je voor een half jaar 9,95 euro per maand betaalt en voor een jaar slechts 6,66 euro per maand kwijt bent.

De mobiele app van BiLove

BiLove heeft geen mobiele applicatie, maar de website van de datingsite is wel geoptimaliseerd voor mobiele bezoekers.

Acties en kortingen

dreammatch.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij BiLove

BiLove maakt het je gelukkig erg gemakkelijk om je uit te schrijven bij deze datingsite als je geen lid meer wil zijn. Zo hoef je enkel in te loggen en op ‘Account verwijderen’ te klikken (rechtsboven op de pagina) om jouw profiel definitief offline te halen. Je bevestigt dat je jouw account echt wil verwijderen en je bent uitgeschreven bij BiLove.

 

7.5 Total Score
BiLove Review

BiLove is een datingsite die zich richt op biseksuele vrouwen.

Populariteit
7.5
Gebruikersgemak
7.5
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7
Kosten
7.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply