Bibay.nl is een datingsite die zich op biseksuele singles richt. Val je zowel op mannen als op vrouwen en vind je het leuk om in contact te komen met singles van beide geslachten? Dan is deze datingsite zeker iets voor jou. Je kunt je inschrijven voor deze datingsite als je openlijk bi bent, maar ook als nog niemand weet dat je biseksueel bent. Bibay.nl maakt anoniem daten (zonder foto) namelijk ook mogelijk.

Veilig en anoniem daten op Bibay.nl

Bibay.nl vindt het erg belangrijk dat jij de datingsite veilig en anoniem kunt gebruiken. Daarom worden ten eerste alle gegevens van gebruikers veilig (versleuteld) opgeslagen. Verder is het ook mogelijk om volledig anoniem te blijven op de website. Dit doe je niet alleen door een nickname te kiezen voor je profiel, maar ook door geen foto te plaatsen. Ook is het mogelijk om een onherkenbare foto op je profiel te plaatsen. Zo krijg je meer berichten dan zonder foto, maar blijf je toch anoniem. Hoe jij ook wil daten: deze datingsite ondersteunt je in je zoektocht naar een leuke man of vrouw.

Bibay.nl: ook voor hetero’s en stelletjes

De meeste leden van deze datingsite zijn biseksueel, maar er zijn ook heteroseksuelen en stelletjes actief op de website. In het profiel van een lid kun je precies zien wat voor seksuele geaardheid deze persoon heeft. Dit maakt het erg gemakkelijk om iemand te vinden die bij jou past. Ben je bi en heb je iemand gevonden die hetero is, dan weet je dat je hem of haar geen bericht hoeft te sturen. Heb je iemand gevonden die aangeeft ook bi te zijn, dan kun je wel contact leggen.

De plus- en minpunten van Bibay.nl

De datingsite Bibay.nl heeft enkele plus- en minpunten. Deze worden hieronder kort opgesomd.

 

Pluspunten:

  • De datingsite is volledig gratis te gebruiken.
  • De datingsite heeft een duidelijke doelgroep, maar laat ook niet-biseksuelen toe.
  • De datingsite maakt anoniem daten mogelijk.

 

Minpunten:

  • Er staan veel verouderde, inactieve profielen op de website.
  • Omdat de website gratis is, trekt deze ook meer mensen met de verkeerde bedoelingen of mensen die niet serieus op zoek zijn naar een leuke partner.

 

De kosten van Bibay.nl

Bibay.nl is helemaal gratis. Je kunt je gratis inschrijven voor deze datingsite en ook het versturen van berichten is helemaal gratis. Dit maakt de datingsite uniek, want de meeste websites zijn slechts deels gratis te gebruiken.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply