Wie Date Jij is een datingsite die zich richt op het organiseren van dates. Je kunt je inschrijven als je iemand wil ontmoeten om een hapje mee te gaan eten, maar ook als je een one night stand wil. Het maakt niet uit wat voor date jij wil organiseren: bij Wie Date Jij vind jij leuke mannen of vrouwen om mee af te spreken.

De leden van Wie Date Jij

Als je op de homepage van de website Wie Date Jij kijkt, zie je voornamelijk profielen van knappe dames staan. Toch heeft deze datingsite (uiteraard) niet alleen vrouwelijke leden. Er zijn ook mannen actief op de website, maar zij zijn in de minderheid. Word je als man lid van Wie Date Jij, dan heb je het dus voor het uitkiezen. Word je lid als vrouw, dan moet je misschien wat beter zoeken tussen de profielen om leuke contacten te vinden.

Sommige leden van Wie Date Jij zijn alleen op zoek naar seks. Andere leden zijn wat serieuzer en willen lekker een terrasje pakken, een hapje eten of samen naar de bioscoop. Ook zijn er mensen die enkel op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen. Het maakt dus niet uit wat voor contacten jij op wil doen, want op deze website heeft iedereen zo zijn eigen date intenties.

Inschrijven bij Wie Date Jij

Wil jij in contact komen met de leden van deze datingsite? Dan moet je je eerst inschrijven bij deze datingsite. Het aanmaken van een profiel is helemaal gratis. Je vult je gegevens in, je klikt op de activeringslink die je van de datingsite per mail ontvangt en je bent lid. Nu hoef je alleen nog je profiel te vullen met informatie over jezelf en een leuke foto. Heb je dit gedaan, dan kun je starten met daten.

De plus- en minpunten van Wie Date Jij

De datingsite Wie Date Jij heeft enkele voordelen, maar ook enkele nadelen. De belangrijkste pluspunten van het online daten op deze website, zijn:

  • Je kunt je gratis inschrijven.
  • De datingsite is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

De minpunten van de datingsite, zijn de volgende punten:

  • De datingsite richt zich niet op een specifieke doelgroep. Dit kan betekenen dat je als serieuze single veel wordt aangesproken door mensen die alleen seks willen.
  • De credits van de datingsite zijn duur.
  • De datingsite heeft meer vrouwelijke leden dan mannelijke gebruikers.

De kosten van Wie Date Jij

Je kunt je gratis inschrijven bij deze datingsite, maar voor het versturen van berichten betaal je wel geld. Er worden diverse pakketten met credits aangeboden, die helaas allemaal vrij prijzig zijn. Zo betaal je ongeveer 1 euro per bericht.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply