Weetwiejedate

Weetwiejedate.nl is een datingsite die iedereen van 18 jaar en ouder kan gebruiken om een leuke partner te vinden. Je kunt de datingsite gebruiken om een leuk gesprek met iemand te starten en gewoon wat te kletsen, maar ook om nieuwe vriendschappen te sluiten, dates in te plannen en je perfecte partner te vinden.

De betrouwbaarheid van Weetwiejedate.nl

Weetwiejedate.nl is geheel ingericht op discreet en anoniem daten. Je bent niet verplicht je eigen naam in te vullen, maar je date met een nickname. Verder bepaal je zelf hoeveel informatie je wil delen op Weetwiejedate.nl, zodat je helemaal zelf in de hand hebt hoe gesloten of open je precies bent. Verder heeft de datingsite een anoniem berichtensysteem, waarmee jij met je nickname berichten kunt sturen naar andere leden. Door je nickname te gebruiken, komen andere mensen er niet achter wie jij echt bent, tenzij je dit zelf besluit te vertellen.

Weetwiejedate.nl beschikt over twee verschillende keurmerken, waaronder het keurmerk dat alle profielen worden nagekeken om fake profielen te weren. Het andere keurmerk dat de datingsite heeft, is het keurmerk van comodo hackerproof. Dit is niet echt een bekend keurmerk, maar het geeft je wel de garantie dat het om een veilige en betrouwbare datingsite gaat. Tot slot maakt de datingsite altijd gebruik van de veilige SSL-verbinding, waardoor het niet mogelijk is om jouw gegevens te stelen.

Inschrijven bij Weetwiejedate.nl

Het is erg gemakkelijk om je in te schrijven bij Weetwiejedate.nl. Je vult namelijk enkel je e-mailadres, je nickname en je geboortedatum in en je krijgt al een activatiemail om jouw account officieel aan te maken. Heb je jouw profiel geactiveerd met deze mail, dan kun je meteen aan de slag met het invullen van je profiel.

Om succes te hebben op Weetwiejedate.nl, heb je namelijk meer nodig dan alleen een nickname, een e-mailadres en een geboortedatum. Profielen die goed zijn ingevuld, krijgen namelijk meer aandacht dan profielen die nauwelijks ingevuld zijn. Daar komt nog bij dat je gratis credits ontvangt als je jouw profiel invult en dit is zeker mooi meegenomen.

De kosten van Weetwiejedate.nl

Om alle functionaliteiten van Weetwiejedate.nl te kunnen gebruiken, heb je een betaald lidmaatschap nodig. Het betaalde lidmaatschap van Weetwiejedate.nl wordt ook wel het premium lidmaatschap genoemd. De kosten van het premium lidmaatschap, zijn de volgende:

  • 1 maand voor 24,95 euro.
  • 2 maanden voor 38,85 euro.
  • 6 maanden voor 59,70 euro.
  • 12 maanden voor 83,40 euro.

Je kunt betalen door gebruik te maken van iDeal, maar ook door middel van PayPal of met een creditcard. Heb je het premium lidmaatschap afgesloten, dan kun je onder andere onbeperkt berichten sturen, chatten, flirten en gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie voor het vinden van jouw ideale match.

De mobiele app van Weetwiejedate.nl

Weetwiejedate.nl heeft op dit moment helaas nog geen mobiele applicatie. Wel is de datingsite zo aangepast, dat deze ook bruikbaar is op mobiele telefoons en tablets. Mobiel daten is dus wel mogelijk, maar dan wel zonder een app en gewoon via je browser.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Weetwiejedate.nl

Je hebt twee mogelijkheden om je uit te schrijven bij Weetwiejedate.nl. Zo kun je je tijdelijk uitschrijven door je profiel te deactiveren, maar is het ook mogelijk om je echt definitief uit te schrijven. Deactiveer je je profiel, dan is jouw profiel niet zichtbaar en vindbaar tot je het profiel weer geactiveerd hebt. Schrijf je je uit, dan wordt jouw profiel verwijderd. Je verwijdert je profiel door op de knop ‘Profiel definitief verwijderen’ te klikken. Hiervoor moet je wel ingelogd zijn, want je vindt deze link in de instellingen van jouw profiel.

 

7 Total Score
Weetwiejedate Review

Weetwiejedate.nl is geheel ingericht op discreet en anoniem daten.

Populaiteit
7
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7
Kosten
7
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply