Vindt.Love

Vindt.Love is een datingsite met een groot aantal leden, die allemaal op zoek zijn naar liefde. Door het grote aantal leden van de datingsite, is de kans groot dat je snel en gemakkelijk iemand kunt vinden die bij jou past en ook nog eens bij je in de buurt woont. Schrijf je je in bij Vindt.Love, dan is de kans groot dat je snel jouw liefde hebt gevonden.

Vindt.Love: een datingsite met uitgebreide zoekfunctie

Als je op zoek gaat naar jouw ideale partner en precies weet wat je wel en niet wil, is het vervelend als je alle profielen van een datingsite door moet scrollen om jouw ideale partner te vinden. De oplossing die Vindt.Love hiervoor heeft bedacht, is de zoekfunctie van de datingsite. Met deze zoekfunctie filter je de profielen van de datingsite eenvoudig op basis van jouw eisen, zodat je enkel profielen krijgt te zien die aan de door jou doorgegeven eisen voldoen.

De kosten van Vindt.Love

Je kunt je gratis inschrijven bij Vindt.Love en je kunt de meeste andere functies van de datingsite ook gratis gebruiken, maar het versturen van berichten kost je wel geld. Koop je een pakket met 300 credits om 300 berichten te versturen, dan betaal je hier 0,66 euro per credit en dus per verstuurd bericht voor. Koop je wat minder credits, dan ben je doorgaans iets duurder uit.

Acties en kortingen

Vindt.Love heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

 

6 Total Score
Vindt.Love Review

Je kunt je gratis inschrijven bij Vindt.Love en je kunt de meeste andere functies van de datingsite ook gratis gebruiken, maar het versturen van berichten kost je wel geld.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6
Kosten
5.5
2 Comments
 1. Reply
  Torr Boekell september 28, 2016 at 9:15 am

  Titel van je klacht:
  Werkt niet

  Mijn klacht:
  Honderden euro`s kwijt zonder enige resultaat! Als het tot een ontmoeting moet komen, dan is het als maar gedraai en nog eens gedraai, ik word er stront misselijk van!!!

  Gewenste oplossing:
  Nooit en te nimmer

 2. Reply
  michiel1948 september 28, 2016 at 9:15 am

  Titel van je klacht:
  kan niet meer antwoorden

  Mijn klacht:
  Kan geen mail versturen na dat ik het mail adres op nieuw er op heb gezet gekregen door Microsoft gisteren en nu kan ik niet meer mijn mailtjes die ik op outlook binnen krijg beantwoorden ben ik iets kwijt wil u mij helpen dat ik op jullie site.

  bij voor baat dank

  Gewenste oplossing:
  was verder tevreden

Leave a reply